Thermografie - Artikelpost

Thermografie

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 414 | Aantal woorden: 374 | Datum: | 0 commentaar

Niet één gebouw is perfect geïsolerd of hermetisch luchtdicht afgesloten. Ongewenste vochtplekken, condensatieproblemen en/of tochtverschijnselen ontstaan door fouten of afwijkingen in de thermische schil van een constructie. RAAK spoort zonder hak- en breekwerk de oorzaak van energieverlies snel op met behulp van bouwkundige thermografie. Dit is ook mogelijk om ingezet te worden voor de aanwezige vloer of wandverwarming in kaart te brengen of de leidingloop op te sporen. Hierdoor is het mogelijk om veilig en gericht in een wand of vloer te boren of te nagelen zonder dat u wat raakt.

Thermografisch onderzoek

Door middel van infrarood-foto's is het mogelijk voor onze gecertificeerde level 2 thermograaf om precies te zien waar koudebruggen, isolatiegebreken en/of luchtlekkages voorkomen. Zij werken alleen met hoogwaardig infrarood apparatuur. Deze camera's werken in een range van -50 °C tot wel 2000 °C. Wanneer u RAAK Energie inschakelt, dan wordt al snel duidelijk waar de oorzaak van uw klacht ligt. RAAK Energie legt de resultaten van het thermografisch onderzoek voor u vast in een thermografisch rapport. Zij hebben veel ervaring en voeren de gewenste onderzoeken graag voor u uit. Verder geven zij u de beste oplossing aanreiken voor het gericht verhelpen van uw energiegebreken of comfortproblemen. Zo wordt dit snel en goed opgelost.

Thermografie op verschillende vlakken

Niet alleen in thermografie bij gebouwen is RAAK Energie gespecialiseerd. Zij zijn als bouwkundig thermograaf ook gespecialiseerd in:

  • thermografie m.b.t. processen en elektra
  • thermografie bij koelinstallaties
  • thermografie voor zwem- en sportcomplexen

Heeft u het idee dat er wat mis is, door hogere energierekeningen bijvoorbeeld? Neem dan zo snel mogelijk contact op met RAAK Energie. Zij zullen een thermografisch onderzoek uitvoeren waardoor u snel komt te weten waar de oorzaak zit. Zij geven u dan de beste oplossing om het te verhelpen. Zo voorkomt u veel hak- en breekwerk en komt u snel van uw probleem af.Over de Auteur

geschreven door Bas

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[304 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[182 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[126 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo