FB pix Tien redenen om een Blackberry Curve 8520 te kiezen. - Artikelpost

Tien redenen om een Blackberry Curve 8520 te kiezen.

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 2237 | Aantal woorden: 701 | Datum: | 1 commentaar

Handzaam, eenvoudig en stevig

Wie een BlackBerry Bold heeft vastgehouden, voelt direct dat de BlackBerry 8520 wat kleiner is en heel prettig in de hand ligt. Hij voelt goed stevig en degelijk aan en na een blik op de bedieningstoetsen weet je bijna direct al hoe je het toestel moet bedienen. Kortom, dit toestel is qua bediening mooi eenvoudig gehouden, terwijl het toch een volwaardige smartphone is.

Vlotte en handige bediening

Aan veel mogelijkheden en toepassingen op een mobiel beginnen we langzamerhand gewend te raken, maar het bedienen ervan gaat niet bij alle toestellen altijd even soepel. Dat kan stress geven als je snel iets wilt doen of uitzoeken. Gelukkig is de bediening van de BlackBerry Curve 8520 heel logisch. Je kunt tussen alle geïnstalleerde apps en functies navigeren met je trackpad. Je went heel snel aan het gebruik van deze handige knop.

Apps en software voor BlackBerry

Voor alle BlackBery smartphones is veel software te krijgen. Voor zowel zakelijk als persoonlijk gebruik zijn er allerlei toepassingen (apps) en games die speciaal voor BlackBerry zijn gemaakt. Die kun je vinden via BlackBerry App World. Je kunt er de BlackBerry Curve 8520 helemaal naar je eigen smaak en soort gebruik mee inrichten, zodat het toestel echt van jou persoonlijk wordt.

Uitwisseling met je PC …èn Mac

Bestanden en media uitwisselen of het synchroniseren van agenda's is met de BlackBerry Curve 8520 niet alleen mogelijk voor PC-bezitters , maar ook mogelijk voor Mac-gebruikers. Ook handig voor mensen die overgaan van een PC naar een Mac of omgekeerd, of die beide gebruiken.

Hoe lang doe je met een volle accu?

Veel smartphones vertonen verbluffende kunstjes, maar die gaan wel ten koste van de capaciteit van de accu en daarmee de gespreksduur. Een betrouwbare (lithium ion-) accu met een lange standby-tijd is voor iedereen een pluspunt. Met een BlackBerry Curve 8520 heb je 4,5 uur gespreksduur en 17 dagen standby-tijd.

Hoe snel is internet op een Blackberry Curve 8520?

In de categorie internetsnelheid scoort de BlackBerry Curve 8520 niet zo hoog als bijvoorbeeld een HTC HD2 of een Apple iPhone, maar toch valt er met dit toestel prima snel te internetten. Het biedt weliswaar geen 3G, maar de GPRS werkt zo efficiënt dat het verschil met de allersnelste toestellen gering blijft. Voor echt snel internet kun je natuurlijk ook gebruikmaken van WiFi , dat zich op de BlackBerry Curve 8520 gemakkelijk laat instellen en gebruiken.

Fotograferen en video's maken met de Blackberry Curve 8520

De mogelijkheden en specificaties van het maken van foto's of video's zijn niet echt bijzonder op de Blackberry Curve 8520, het gemak van delen van afbeeldingen en filmpjes is dat echter wel: via e-mail, naar sociale netwerken of met Bluetooth, het gaat allemaal snel en gemakkelijk. De schermresolutie is prima om de gemaakte filmpjes op te bekijken (320 x 240).

Snelle media-knoppen

Om de bediening nog simpeler te maken, heeft Blackberry (boven)op de Curve 8520 speciale knoppen gemaakt om je media direct mee te besturen. Handig om even een nummer over te slaan of snel je muziek te pauzeren als je gebeld wordt, of voor het bekijken van je filmpjes en foto's.

Wat krijg je bij de BlackBerry Curve 8520?

Al lijk je het niet nodig te hebben, in de doos van de Blackberry Curve 8520 zit toch een gebruikershandleiding en een snelstart-gids. Vermeldenswaardig zijn verder ook de lader waarop je verschillende stekkers kunt zetten, de CD met BlackBerry Desktop software, de micro USB-kabel, de headset met telefoon-functie en niet te vergeten het toestel zelf.

Waar voor je geld?

Ook al is de BlackBerry Curve 8520 niet de allersnelste, mist hij GPS en is de schermresolutie iets lager dan die van de toptoestellen, deze BlackBerry wint het gemakkelijk van de meeste smartphones qua betrouwbaarheid en gebruiksgemak. De belangrijkste conclusie: de 8520 biedt vooral heel veel waar voor je geld.Over de Auteur

Meer weten over de BlackBerry Curve 8520 of kijken met welke abonnementen je dit toestel voordelig kunt combineren? 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[201 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[100 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo