FB pix Tien redenen om internet en tv te combineren - Artikelpost

Tien redenen om internet en tv te combineren

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1301 | Aantal woorden: 617 | Datum: | 0 commentaar

Niet zo ingewikkeld als het lijkt
"Interactieve tv", het klinkt ingewikkeld maar dat is het niet. Als digitale tv kijker heb je de mogelijkheid om interactie te hebben met de uitzending met ook nog eens een vlijmscherp beeld.

Betere kwaliteit en geluid
Omdat interactieve tv een vorm van digitale tv is, beleef je een unieke kijkervaring. Fellere kleuren en een supergeluid: je ziet alles scherper en het lijkt alsof je er middenin zit. Met interactieve tv komt er dus net zoveel topkwaliteit uit je tv als bij digitale tv.

Bepaal alles zelf
Je bent met digitale tv niet meer afhankelijk van een tv gids en het is al helemaal geen probleem meer om programma's te missen. Met interactieve tv bepaal je zelf wat je wilt zien en wanneer je iets wilt kijken. Gewoon wat jou het beste uitkomt.

Pauzeren
Je hebt dankzij interactieve tv alles zelf onder controle. Krijg je een telefoontje terwijl je tv kijkt? Of moet je eigenlijk de hond even uitlaten? Dan zet je het programma gewoon op pauze! Het onderbreken van uitzendingen heb je volledig in eigen hand en je kunt de programma's voortzetten wanneer jou dat uitkomt. Met interactieve tv hoef je dus helemaal niets meer te missen van je favoriete programma's of films. Je kunt de uitzending door laten gaan wanneer je er zelf weer klaar voor bent.

Opnemen
Wil je partner een sportwedstrijd kijken maar is er eigenlijk een film die je wilt zien? Geen probleem! Die film kun je gewoon opnemen en na de sportwedstrijd alsnog kijken. Dat geldt natuurlijk ook voor die sportwedstrijd, maar wellicht is de spanning eraf als je de uitslag al weet!?

Geen reclame meer
Omdat je kunt doorspoelen tijdens het tv kijken, hoef je geen irritante reclameblokken meer te verduren. Maandverband, wc papier en shampoo vind je alleen nog in je eigen badkamer, niet meer op tv. Doorspoelen!

Films op bestelling
Met interactieve tv haal je de videotheek in huis, want met een druk op de knop is het mogelijk om een keuze te maken uit de nieuwste films. Behalve films zijn ook alle populaire series op te vragen, die je vervolgens lekker vanaf de bank kunt kijken. Dus niet meer naar buiten op een regenachtige of brakke dag, gewoon thuis lekker filmpjes kijken!

Uitzending gemist
Hoewel je met interactieve tv zelf je tv-gids kunt bepalen, kan het natuurlijk gebeuren dat je toch een uitzending over het hoofd ziet die je graag had willen zien. Met interactieve tv kun je alles terugkijken wat vandaag of gisteren is uitgezonden. Handig! Het gehele aanbod van Nederland 1, 2 en 3 is op te vragen, maar ook andere zenders bieden gemiste programma's aan. Daar kun je zelf je abonnement op aanpassen.

Doe zelf mee aan tv
Met interactieve kun je daadwerkelijk interactief deelnemen aan het aanbod op tv. Bij een quiz of een test bijvoorbeeld. Gebruik de afstandsbediening om te stemmen of om antwoorden te kiezen.

Stel zelf de ideale televisie avond samen
Met interactieve tv stel je zelf je ideale avondje voor de tv samen. Programmeer stuk voor stuk topprogramma's in, filmpje er tussendoor en bekijk alles in jouw eigen volgorde. Met interactieve tv is er altijd wat te zien!

 

Over de Auteur

Digitale tv is bezig met een opmars. Meer dan een miljoen gebruikers genieten dagelijks van een geweldige tv-ervaring. Interactieve tv tv maakt het mogelijk om zelf te bepalen wat en wanneer je wilt kijken. 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[200 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[98 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo