FB pix Top 3 populairste grootformaatprinter modellen - Artikelpost

Top 3 populairste grootformaatprinter modellen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1113 | Aantal woorden: 427 | Datum: | 0 commentaar

Hoewel niet ieder huishouden en kantoor ze nodig heeft, zijn groot formaat printers apparaten waar een grote vraag naar is. Grootformaat printers hebben te maken met eisen voor het speciale printwerk die reguliere printers niet kunnen produceren. De taken zijn meestal grote architectonische, artistieke of technische printtaken. Deze bestaan uit architectonische projecten of schetsen, spandoeken, diverse posters of vergrotingen van foto's.

Types grootformaat printers

De verschillende merken van groot formaat printers maken gebruik van vele soorten van druktechnologie, gericht op het doel waarvoor ze worden gebruikt. Sommige grootformaat printers zijn inkjetprinters, en sommige zijn laserprinters. Ook zijn er grootformaat printers die warmte-overdracht (thermal transfers) gebruiken voor de prints.

De meest populaire modellen zijn:

1. HP DesignJet 500 - Hewlett-Packard of HP biedt zijn gebruikers grootformaat printers van de HP Designjet printer serie. Het beste model van deze HP laserprinters is de HP Designjet 500. Deze printers zijn ideaal voor grafische kunstenaars en technische professionals om diverse illustraties en lijntekeningen te produceren. Het resultaat is nauwkeurig en hoog in termen van resolutie. Dit model staat bekend om zijn uitstekende afdruksnelheid en nauwkeurigheid.

2. Epson Stylus Pro 4800 - Epson is altijd consequent geweest in de kwaliteit van haar printers, en dit geldt ook voor de groot formaat printers. De Epson Stylus Pro 4800 is de meest populaire en het beste model in deze serie. Dit model is vooral populair onder digitale fotografen vanwege de hoge kwaliteit prints, de uitstekende resolutie en de prima snelheid. Daarnaast gaat de printer ook goed om met het inktverbruik.

2. Canon imagePROGRAF W8400 - Canon is een bedrijf dat klanten groot formaat printers aanbiedt in de Canon imagePROGRAF serie. Canon imagePROGRAF W8400 is misschien wel het beste model in deze lijn groot formaat printers. Het heeft een op pigment gebaseerde inkt, die haar gebruikers duurzame print producten garandeert. Hoewel dit model goed werkt met lijntekeningen, evenals als met opdrachten die vaak voorkomen in architectuur-en ingenieursbureaus, is het meer geschikt voor kunstreproducties, banners, posters en dergelijke.

 

Over de Auteur

Voor meer informatie over groot formaat printen kunt u terecht bij Regma Nederland BV.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst. Commentaar gesloten.
BoekenBoeken

Remington S8500 - Stijltang
Remington S8500 - Stijltang

€ 32,51
Toon product

levanda airstyler multistyler met 6 opzetstukken - fohnborstel, hairwrap, krulborstel, stijlborstel en haardroger met borstel, fohn met diffuser, krultang, haarstyler.
levanda airstyler multistyler met 6 opzetstukken - fohnborstel, hairwrap, krulborstel, stijlborstel en haardroger met borstel, fohn met diffuser, krultang, haarstyler.

€ 59,00
Toon product

Oral-B Cross Action Pro - Opzetborstels Zwart - Met CleanMaximiser Technologie - 10 Stuks - Brievenbusverpakking
Oral-B Cross Action Pro - Opzetborstels Zwart - Met CleanMaximiser Technologie - 10 Stuks - Brievenbusverpakking

€ 28,99
Toon product

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[197 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[89 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo