Top 5 Hybrid App Frameworks voor snelle Fast Hybrid Mobile App development - Artikel Post - Artikel Marketing

Top 5 Hybrid App Frameworks voor snelle Fast Hybrid Mobile App development

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: rasinbekkevold159
Gezien: 527 | Aantal woorden: 689 | Datum: Fri, 9 Jun 2017 | 0 commentaar

Hybrid mobile apps zijn populair omdat ze goed samengaan met meeste business modellen en omdat ze je toelaten om een groter publiek te bereiken met een enkele applicatie die op elke platform werkt. Er zijn vele hybrid app frameworks die gebruik maken van HTML, CSS en JaveScript Technologies. Wij leggen kort de 5 voornaamste uit.

Phonegap

Dit is een hybrid app development framework uitgebracht door Apache Cordova die je toelaat om apps te developpen die compatibel zijn met verscheidene platformen. Een PhoneGap app ontwikkelings specialist weet alles uit de vele Cordova plug-ins te halen; deze plugins laten toe dat hybrid frameworks dat ze apps verbinden met native API’s van een smartphone zoals de acceleromoter, camer, GPS, etc.

 

Ionic Framework

Ionic Framework is een hybride HTML5 mobile framework dat de toegevoegde waarde heeft van een robuust JavaScript framework, namelijk Angular JS componenten. AngularJS zorgt ervoor dat Ionic zeer complexe en krachtige apps kan ontwikkelen. Het is een open-source en al zij componenten zijn geoptimaliseerd voor smartphones. Het maakt gebruik van Cordova JavaScript API’s om de web code in the native environment te pushen.

 

Sencha Touch 2

Dit is een HTML5  hybrid app framework met veel built-in tools die het ontwikkelen van een hybrid app met een native feeling en een responsive user face vergemakkelijken. De object georienteerde  MVC-stijl van dit framework laat een Sencha Touch app ontwikkeling specialist toe om een heldere en georganiseerde code te schrijven. Indien je een enterprise-grade complexe applicatie ontwikkelt, is de uitgebreidde documentatie een extra pluspunt.

 

React Native

Dit framework combineert op een effectieve manier de functionaliteit van native apps met de productiviteit van web technology en bewijst zichzelf in de Mobiele app ontwikkeling space. React Native is in feite React JS library, maar gestroomlijnd, snel en bovenal voelt het meer native aan.

 

Kendo UI

Dit is een exceptioneel platform dat zowel hybrid als native apps kan maken. Het heeft een unieke kwaliteit: hybrid App ontwikkeling specialist kunnen client side technology zoals HTML en JavaScript of ze kunnen een app maken met server-side technologies zoals Java, PHP and ASP.NET dankzij de vele UI componenten van zijn interface.Over de Auteur

I am a technology fanatic who loves to build, code and fix problems. Get latest updates in Information Technology.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[313 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[115 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[108 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo