FB pix Topmerk printers - Artikelpost

Topmerk printers

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 2104 | Aantal woorden: 513 | Datum: | 0 commentaar

Bij topmerk printers denk je meestal gelijk aan bekende merken zoals HP, Epson, Xerox en Lexmark. Maar er zijn nieuwe runner-ups. Een belangrijke nieuwkomer is het Japanse KYOCERA (jawel, met hoofdletters geschreven), een elektronica gigant die sinds 2012 ook de Europese markt aan het veroveren is. Vooral bekend door het gebruik van keramiek en het integreren van zonne-energie in kantoor apparatuur is dit bedrijf niet meer weg te denken als het om printers gaat.

Printer inkt en cartridges

Waar je vroeger tonnen kwijt was aan ink cartridges of het vinden van de juiste toners is er gelukkig ook veel verbeterd. Met de komst van toner-service abonnementen via ingebouwde printersoftware zit je nu altijd goed: de inkt wordt automatisch naar je opgestuurd en is dus nooit meer op. Ook het klakkeloos uitprinten van (te veel) documenten is gelukkig, met een goede documentbeheersoftware, voltooid verleden tijd. Is jouw printer aan vervanging toe? Ben je jezelf al aan het oriënteren qua prijzen en mogelijkheden? Zodra je de printermarkt begint te verkennen word je al snel overspoeld door de verschillende mogelijkheden, merken en aanbiedingen.

Waarvoor gebruik jij een printer?

Blijf daarom gewoon bij de basis en stel jezelf simpelweg twee vragen. 1. Waarvoor heb ik een printer nodig? 2. Wat wil ik ervoor uitgeven? Door deze twee vragen voor jezelf te beantwoorden kun je gericht zoeken naar een printer die bij jou past en bovendien ook past binnen jouw budget. Nu zul je merken dat er, zelfs door heel gericht te zoeken, vrij veel keuze is in printers. Het kan dus verstandig zijn om jouw pijlen te richten op een (online)printer winkel. Zorg er daarbij voor dat je een bedrijf selecteert dat printers verkoopt van niet één merk, maar van verschillende topmerken. Zij kunnen je, door hun ervaring en kennis van de mogelijkheden in modern documenten beheer, een kundig en onafhankelijk advies geven. Dit verplicht je tot niets maar kan je zeker helpen bij jouw keuze voor een geschikte printer.Over de Auteur

DePrinterexpert levert en beheert printers voor bedrijven. Dit doen we voor zowel lokale ondernemingen in Apeldoorn tot en met multinationals met filialen over de hele wereld.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[199 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[94 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo