FB pix Verhaal achter Spoed Slotenmaker - Artikelpost

Verhaal achter Spoed Slotenmaker

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1061 | Aantal woorden: 715 | Datum: | 0 commentaar

Spoed is in de slotenmakers wereld een begrip wat veel slotenmakers hanteren. Echter is het in de grote steden van Nederland soms een beetje moeilijk te hanteren. Daarom zijn de 4 slotenmakers uit Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht een echte spoed slotenmaker geworden. Hoe zijn zij zover gekomen dat dat mogelijk was.

Om in een stad een slotenmaker te zijn is soms een beetje moeilijk. Een slotenmaker heeft veel verschillende soorten dienstne wat hij uitvoerd. Zo kunnen sommige klusjes binnen een paar minuten worden uitgevoerd, en sommige duren weer een hele tijd. Daarom zijn de 4 slotenmakers iets opgezet enkel voor de spoed diensten. 

Om in de stad rond te rijden in een grote bus vol gereedschap is onhandig. Een slotenmaker heeft toch veel gereedschap nodig door de vele verschillende diensten die zij uitvoeren. Bij de spoed diensten is dit niet het geval, waardoor het verplaatsen op een scooter een stuk gemakkelijker is. Een slotenmaker kan zo dus sneller bij de klant zijn.

Een voorbeeld hiervoor is in Amsterdam. Wanneer je de 30 minuten hanteerd, zeg je dat je binnen 30 minuten bij de klant bent. Echter kan een slotenmaker in een bus dat in Amsterdam niet garanderen. Het komt namelijk vaak voor dat door wegwerkzaamheden of problemen je in het verkeer stil blijf staan. Denk maar eens aan een verhuizing in Amsterdam. Een vrachtwagen stopt midden op de weg om spullen in te laden. Met een bus is het lastig om erlangs te gaan, en dan sta je daar dus stil. De klant verwacht je binnen 30 minuten, maar dat is dan toch onmogelijk om op tijd bij de klant te komen. Met een scooter is dat niet het geval. Een slotenmaker kan met een scooter door de stad overal langs, waardoor je snel bij de klant bent. Een verkeersopstopping is dan geen probleem meer, en de regel binnen 30 minuten bij de klant is reëel. 

De Spoed Slotenmaker in Amsterdam is erg tevreden over dit nieuwe initiatief, en heeft gelijk een scooter aangekocht. Dat wij daar nooit eerder aan hebben gedacht is een groot vraagteken. Maar toen ik samen met een Slotenmaker in Den Haag om de tafel ging, kwamen we samen op dit idee. Het is een stuk gemakkelijker, en daarom moesten we dit idee in de werkelijkheid uitbrengen. Daarnaast hebben we andere slotenmaker in andere grote steden met hetzelfde probleem ook contact mee gezocht, om te kijken of ze interesse hadden in het opzetten van hetzelfde idee alleen een andere stad. Ook Slotenmaker in Utrecht reageerde erg positief, en is meegegaan in het idee van de twee slotenmakers.

Ook een Slotenmaker in Rotterdam reageerde positief. Hij ging er gelijk mee akkoord en kwam met het idee om dit ook op internet bekent te maken. De slotenmaker huurde een webdesign team in om de spoed websites te ontwikkelen. Alles op de kosten van deze slotenmaker heeft ervoor gezorgt dat alle slotenmakers in de vier grote steden een gehele nieuwe spoed website hebben gekregen. Naast de eerste website van de normale slotenmaker hebben ze nu dus ook de nieuwe website gekregen. Ze denken dat ze erg innovatief zijn geweest en de concurrentie voor zijn. 

Een mooi initiatief van de slotenmakers dus. Het is voor de klant ook een verbetering, doordat ze zo meer garantie krijgen van de spoed dienst. Maar heeft u gewoon een slotenmaker nodig voor het hang- en sluitwerk, dan raden we aan om naar de normale slotenmaker te gaan zoeken. Als het echter om het openen van een deur gaat, dan is het handig om te weten dat u voor de spoed slotenmaker kiest. Dan weet u in ieder geval zeker dat u weer snel binnen bent.Over de Auteur

Pim Beek

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo