Virtual Reality (VR) wat is de toekomst? - Artikelpost

Virtual Reality (VR) wat is de toekomst?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 346 | Aantal woorden: 387 | Datum: | 0 commentaar

Virtual Reality (VR) lijkt anno 2017 definitief zijn intrede te hebben gedaan in het dagelijks leven. Steeds meer 'tech' bedrijven brengen VR brillen op de markt waarmee de gebruiker zich in een andere wereld kan wanen. Je hebt ze vast wel eens voorbij zien komen de afgelopen tijd, korte filmpjes waar iemand een grote bril op heeft en zijn of haar evenwicht verliest tijdens het 'rondlopen' in een spel. Is dit de nieuwe toekomst voor het spelen van spellen? 

Reeds in 1980 waren er ontwikkelingen in deze richting, al duurde het tot 1982 tot de daadwerkelijke term Virtual Reality voor het eerst werd genoemd. In het Science Fiction boek 'The Judas Mandala' werd het woord Virual Reality voor het eerst gebruikt. In het boek wordt er beschreven welke oneindige mogelijkheden zulke technologie met zich mee zal brengen. 

In de jaren '90 ging het snel met VR en dan vooral in de Gaming sector. Nintendo bracht de 'Virtual Boy' uit en andere bedrijven uit dezelfde sector zoals Sega volgden dit voorbeeld al snel. Door de rappe ontwikkelingen gaan zich steeds meer bedrijven zich bezig houden met de productie van VR brillen en spellen. Doordat het aanbod groter aan het worden is wordt het product steeds goedkoper, en dat is goed nieuws voor ons!

De toekomt van VR industrie ziet er rooskleurig uit, experts gaan ervan uit dat in het jaar 2025 de industrie meer dan 80 miljard dollar zal opbrengen. Vooral de online multiplayer spellen doen het goed, en verassend genoeg gaan industrieen als online casino's ook mee in deze trend. Lijkt het jou niet ook leuker om je gratis bonus of gratis spins in VR te spelen? 

Het spelen van spellen zal snel veranderen. Waar de meeste mensen momenteel nog vaak met een joystick of controller op de bank zitten te spelen, zul je steeds meer mensen met grote rare brillen op in de woonkamer zien staan. 

Over de Auteur

Een fan van spellen en tech! Wat brengt te toekomst ons qua gamen? 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst. Commentaar gesloten.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[307 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[182 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[126 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo