Wat is de best MacBook Pro voor U? - Artikel Post - Artikel Marketing

Wat is de best MacBook Pro voor U?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 607 | Aantal woorden: 419 | Datum: | 0 commentaar

Nou dat is een zwaar beladen vraag, want iedereen gebruikt zijn of haar computer anders. Dit is niet veel anders dan de vraag moet ik een 13 inch or 15 inch Macbook Pro kopen?

MacBook Pro Aanbieding

Het ligt helemaal aan u welke u wilt gaan kopen en gaan gebruiken. Als u een fotograaf bent dan wilt u zeker de 15 inch variant hebben. De prijs is duurder dan de 13 inch variant, maar het scherm heeft ook veel meer pixels die u als fotograaf hard nodig zal hebben. de processsor in het 13 inch model zijn nagenoeg gelijk. Het zijn dual core Intel i5 processoren. Deze processors komen met een feature genaamd Turbo Boost.
De Turbo Boost functie geeft de processor een hogere snelheid wanneer het besturingssysteem dat u gebruikt er om vraagt. als de laptop het meerendeel van de tijd niets doet of u alleen maar tekst verwerking doet, dan zal de Turbo Boost functie niet of nauwelijks gebruikt gaan worden. Maar bij applicaties zoals Logix Pro X zal deze functie vaak gebruikt gaan worden. Dit is omdat het programma veel audio fragementen tegelijkertijd moet verwerken. 

Een van de belangrijkste dingen dat een laptop een hele goede laptop maakt, is hoelang de batterij het volhoudt. Met de nieuw MacBook pro is dit 9 uur als u deze normaal gebruikt. Dus bij voorbeeld emails verstuurd en websites bezoekt en aan tekst verwerking doet. 

Via verschillende websites worden wel eens een MacBook Pro aanbieding gedaan maar let goed op via welke website u deze koopt. Kijk altijd uit of de website een echte Apple dealer is. Het kan zo maar zijn dat u als er iets met uw laptop gebeurd en hij gerepareerd moet worden, u voor bepaalde verrassingen komt te staan.

Momenteel beschikken de MacBook Pro modellen over de Haswell processor van Intel, in de tweede helft van 2014 komt er waarschijnlijk nog een nieuwe versie op de markt. 

Over de Auteur

Blogger over technologie nieuws. 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[261 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[173 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[124 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo