Webhosting model - Artikelpost

Webhosting model

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 202 | Aantal woorden: 399 | Datum: | 0 commentaar

VPS staat voor Virtual Private Server. Bij een Virtual Private Server maak je gebruik van een grote server. Van deze grote server heb jij een klein stukje ruimte tot beschikking. Virtual Private Server brengt verschillende voordelen met zich mee. Om ervoor te zorgen dat jij op de hoogte bent van deze voordelen, vertel ik in dit artikel wat de voordelen van een Virtual Private Server zijn. Dus lees vooral verder!

Controle

Het grootste voordeel van VPS is dat je zelf de volledige controle hebt. Je kan zelf het pakket samenstellen en de mogelijkheden bepalen. Hierdoor heb je natuur ook de beschikking over in hoeverre je de kosten laat stijgen.

Schaalbaar

Een Virtual Private Server groeit praktisch gezien met je mee en dit is heel erg voordelig. Want het is mogelijk om elke keer weer de capaciteit uit te breiden op het moment dat het nodig is. Het is allemaal afhankelijk van je wensen.

Onafhankelijk

Bij webhosting deel je de webserver met andere klanten, maar bij Virtual Private Server heb je beschikking tot een eigen server. Hierdoor beschik je over een eigen besturingssysteem en kun je zelf beslissen of je de instellingen aanpast of de software Server uitbreidt of niet.

Kosten in eigen hand

Doordat je met een Virtual Private Service gebruik maakt van een centrale server met ontzettend veel capaciteit, zijn de kosten minder hoog dan als je gebruik zal maken van een fysieke server.

Beveiliging

Met een VPS heb je een eigen besturingssysteem. Dit zorgt ervoor dat alleen jij toegang hebt tot de bestanden die daarop zijn opgeslagen. Dit zorgt ervoor dat jouw informatie niet in het bereik van andere websites komt.

Zoals je ziet heb je al aardig wat voordelen als je gebruikt maakt van een Virtual Private Server. Vanwege de bovenstaande voordelen is een Virtual Private Server de beste optie voor MKB-bedrijven. 

 Over de Auteur

De auteur is een expert op het gebied van website hosting. 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[344 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[144 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[92 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo