Website beschermen tegen hackers - Artikelpost

Website beschermen tegen hackers

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 136 | Aantal woorden: 616 | Datum: | 0 commentaar

Wanneer iemand een website heeft is het belangrijk om te zorgen dat de site niet gehackt wordt. Het is erg vervelend en kan een verkeerd beeld geven van de website. In het verleden zag je regelmatig websites met opeens een doodshoofd of groot clownsgezicht voorbij komen. Het is gelukkig nu een stuk minder. Het is echter nog steeds belangrijk om de website goed te beschermen. We geven je graag een paar tips. Managed IT Solutions kan hier ook bij helpen. 

Updaten
Het is belangrijk om de website up to date te houden. Het is de basis om een veilige site te hebben. In de updates zullen gaten in de beveiliging gedicht zijn. Ook is het simpelweg een betere versie van de plugin. Het is goed om hier gebruik van te maken. Zeker bij content management systemen, zoals Drupal, Wordpress en Joomla is het belangrijk. Het zijn namelijk bekende systemen waarop vele miljoenen websites draaien. Voor een hacker is het dan een stuk gemakkelijker om snel een site te vinden waar nog een gat in de beveiliging zit. 

De site scannen 

Het is ook slim om de site regelmatig te scannen op malware. Het is mogelijk om dit handmatig te doen door in de ftp bestanden te bekijken. Het is echter gemakkelijker om hier een online tool voor te gebruiken. Voor Wordpress zijn er plugins om dit voor je te doen. Er zijn daarnaast ook afzonderlijke websites die je kunnen helpen om de website te controleren op malware. Malware welke er door hackers is geplaatst. 

Gezond verstand

Het is natuurlijk ook goed om het gezonde verstand te gebruiken. Wanneer je een sterk verouderde website hebt is het goed om te kijken of het allemaal niet wat beter kan. Door de verbeteringen door te voeren wordt de site veiliger.

Over de Auteur

Maartje van SEO-ondersteuning beantwoordt belangrijke lezersvragen. Dit keer lees je hoe je je website beschermt tegen hackers.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[316 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[183 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[126 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo