3 tips voor tijdens het sneeuwschuiven met een heftruck - Artikel Post - Artikel Marketing

3 tips voor tijdens het sneeuwschuiven met een heftruck

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 88 | Aantal woorden: 426 | Datum: | 0 commentaar

Een prachtig winterlandschap. Een heldere maan aan de hemel. Sfeervolle lichtjes in de bomen. Hartstikke mooi en gezellig. Ben je echter aan het werk in een magazijn? Dan wil je natuurlijk dat jouw terrein en laaddeuren goed begaanbaar blijven. In dat geval kun je gebruik maken van een sneeuwschuiver voor de heftruck. In deze blog geven wij je een drietal tips.

Tip 1: Rijd alleen over stevige ondergronden

Een heftruck kent een laag zwaartepunt. Dit heeft als gevolg dat het transportmiddel ook weinig grondspeling heeft. De effecten hiervan zijn tijdens normale werksituaties nauwelijks merkbaar. Ga je in de winter echter sneeuwschuiven? Dan brengt deze eigenschap beperkingen met zich mee. Door onvoorzichtigheid of onwetendheid kun je dan gemakkelijk op problemen stuiten. Vermijd daarom wegen met grote oneffenheden. Daarnaast is het onverstandig om achteruit te rijden in een dikke laag sneeuw. Onze advies? Betreed enkel stevige ondergronden en rijdt alleen achteruit op “schone” stukken.

Tip 2: Gebruik geen elektrische heftruck

Veel heftruckbestuurders zullen het wel weten: een elektrische heftruck is niet geschikt voor zware werkzaamheden zoals sneeuwschuiven. Dit komt in de eerste plaats door te techniek. Zo kent dit model een beperkte actieradius en zal dus sneller aan de lader moeten. Voor de zekerheid willen wij je deze tip toch melden. Ben je van plan om sneeuw te gaan schuiven met een heftruck? Gebruik dan een model die draait op LPG of diesel.

Tip 3: Denk een goed plan uit

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Voorkom aanrijdingen en andere ongemakken door eerst goed na te denken over een plan. Door van tevoren te bepalen welke route je precies gaat rijden, voorkom je bijvoorbeeld dat je vast komt te zitten. Of dat sneeuw op onhandige plekken terecht komt. Harstikke zonde, want dan doe je al het werk voor niets! Dus ook hier geldt: een goede voorbereiding telt voor twee!

Het is een prachtige periode: de winter. Het brengt echter veel werkgerelateerde ongemakken met zich mee. Wat dacht je bijvoorbeeld van industrieterreinen die compleet onbereikbaar worden? In dat geval kun je gebruik maken van een sneeuwschuiver voor de heftruck. Met onze tips kun je binnen de kortste keren weer aan de slag. Succes!Over de Auteur

Leverancier van oplossingen voor de heftruck. 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[165 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[140 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[121 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo