FB pix 4 betrouwbare merken voor een quad - Artikelpost

4 betrouwbare merken voor een quad

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1582 | Aantal woorden: 487 | Datum: | 0 commentaar

Met hoge snelheid scheur je door de bochten. Een bergje hier. Een modderpoel daar. Wat een vrijheid! Je kunt er geen genoeg van krijgen. Toch staat de huur van jouw favoriete quad je elke keer weer tegen. Is het niet eens tijd om een eigen quad aan te schaffen? In deze blog lees je meer over een aantal bewezen goede merken binnen de Quad-wereld.

1. Yamaha

Yamaha. Of je nu de MotoGP op de voet volgt of liever zelf de volgende Valentino Rossi of Vinales wilt zijn. Iedere motorliefhebber kent het merk. Ook op het gebied van quads heeft Yamaha een goede naam opgebouwd. Ze begonnen ooit met de beroemde 2 takt modellen, zoals de Banshee en de Blaster. Vandaag de dag kennen ze een zeer breed assortiment. Denk aan modellen zoals de Yamaha Grizzly en de Yamaha Raptor.

2. Arctic Cat

De grootste fabrikant van ATV’s is toch echt Arctic Cat. Hun modellen zijn robuust en altijd van hoge kwaliteit. Ben je op zoek naar een goede prijs-kwaliteitsverhouding? Dan kun je altijd bij dit merk terecht. Met meer dan 1.000 dealers wereldwijd heb je binnen no time je favoriete quad gevonden. Wat dacht je bijvoorbeeld van de prachtige Arctic Cat Alterra of Arctic Cat Prowler?

3. Polaris

Met ruim 60 jaar aan ervaring op de teller is Polaris een echte blijver te noemen. Het merk specialiseert zich in het ontwikkelen van sneeuwscooters en offroad voertuigen. Het is dan ook geen verrassing dat ze een belangrijke speler zijn op het gebied van ATV’s en Buggy’s. Dus: ben je op zoek naar bewezen kwaliteit? Dan kun je altijd bij dit merk terecht. Enkele populaire modellen zijn: de Polaris Sportsman, de Polaris ACE ren de Polaris Ranger.

4. Can-am

Zonder innovatie en passie bloedt een sport dood. Om die reden zetten de medewerkers van Can-am alles op alles om jouw geliefde quad verder door te ontwikkelen. Met nieuwe designs en technologieën helpen zij het niveau van de voertuigen omhoog. Hun ultieme doel? Klanten een uitzonderlijke, recreatieve ervaring bieden. Bekende quads zijn onder andere de Can-Am Outlander, de Can-Am Youth en de Can-Am Maverick.

Onderdelen

Een quad is en blijft een vervoermiddel. Er kan dus altijd iets kapot gaan. Een kapotte accu. Versleten bougies. Een defecte sensor. In zo’n situatie wil je natuurlijk weer zo snel mogelijk op pad kunnen. Vele hobbyisten onder ons hebben dan ook een vast adresje voor hun Quad onderdelen. Zo ben je altijd voorzien van de beste service.Over de Auteur

Specialist op het gebied van motoren en onderdelen. 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo