8 tips voor goede autohuur tarieven - Artikelpost

8 tips voor goede autohuur tarieven

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1021 | Aantal woorden: 630 | Datum: | 0 commentaar

 

8 tips voor de beste autoverhuur tarieven

Adrem Autoverhuur

In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, staan auto huurtarieven niet altijd vast. Vaak kunnen kortingen worden gekregen door goed onderzoek te doen, en gewoon korting te vragen. 

Verhuurbedrijven staan te popelen om auto's te verhuren die niet gebruikt worden. Auto's die stilstaan, leveren geen geld op.

Hier zijn enkele tips om de beste autohuur tarieven te krijgen

1. Kijk eerst goed rond. Dit kan online, per telefoon, of door het lezen van kranten, tijdschriften of zelfs uw e-mail. Het is belangrijk om de tarieven te vergelijken van verschillende autoverhuurbedrijven. De meeste websites van autoverhuurbedrijven tonen tarieven voor verschillende locaties. Controleer ook vergelijkings websites om bedrijven met elkaar te vergelijken.

U kunt ook bij de autoverhuurbedrijven langs gaan, maar dit kost meer tijd. Check de zakelijke- en reiskaterns van uw lokale krant en let op de aanbiedingen van uw creditcard maatschappij. Vaak vindt u kortingsbonnen in die informatie.

2. Boek vroeg. Als u uw reis enkele maanden van te voren plant, check dan de autoverhuur prijzen die op dat moment beschikbaar zijn. Als u de tarieven redelijk vindt, kunt het het beste alvast een auto boeken. Later wijzigen kan vaak ook nog. Veel autoverhuurbedrijven geven forse kortingen aan vroegboekers.

3. Boek laat. Wanneer het tijdstip van vertrek van uw reis nadert, worden autoverhuur tarieven vaak verlaagd. Autoverhuur bedrijven proberen zo hun overtollige voorraad te verhuren. Zoals ik al zei, leveren auto's die op de parkeerplaats staan geen geld op voor de autoverhuurder.

4. Kies uw auto in de stad en niet op het vliegveld. U betaalt een prijs voor het gemak van het meenemen van uw auto op de luchthaven. Vraag uw huurauto bedrijf hoeveel het zou kosten om uw auto in de stad op te halen. Normaal gesproken worden gratis pendeldiensten aangeboden van het vliegveld naar de autoverhuur locatie.

5. Kies voor de kleinste auto die beschikbaar is. Bepaal het aantal passagiers dat met u meegaat en de hoeveelheid van hun bagage. De kleinste auto waar u allemaal comfortabel in vervoerd wordt is dan prima. Wanneer deze kleine auto niet beschikbaar is, zal het autoverhuurbedrijf u een grotere  auto aanbieden voor het tarief van de kleine auto.

6. Vraag naar kortingen. Vraag uw auto-verhuur bedrijf of er kortingen voor weekhuur versus dagverhuur, of dat er kortingen gegeven worden voor lidmaatschappen zoals AAA, USAA, AARP, of andere organisaties. Als u werkt voor een groot bedrijf, vraag dan naar de corporate huurprijzen.

7. Plan uw reis zorgvuldig, zodat u niet om hoeft te rijden. Extra kilometers worden meestal in rekening gebracht. Bovendien zult u bij omrijden ook meer aan brandstof kwijt zijn.

8. Tank uw auto vol voordat u deze weer inlevert. Autoverhuurbedrijven brengen meestal extra kosten in rekening wanneer de auto niet is afgetankt, en berekenen meestal ook een hogere literprijs. U kunt een hoop geld besparen door zelf te tanken.

Door deze tips op te volgen, krijgt u een beter tarief voor het huren van een auto, en dit bijna overal ter wereld. Een goede reis gewenst!

 Over de Auteur

Adrem Autoverhuur in Limburg heeft 4 vestigingen:

Maastricht

Heerlen

Sittard-Geleen

Maasmechelen

Adrem verhuurt auto's en bestelbussen inclusief brandstof!

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023

On a Roadtrip
On a Roadtrip

€ 23,95
Toon product

Bord polystyreen
Bord polystyreen "Parkeerplaats te huur" | 40 x 30 cm | Garagebox | For rent | Immobiliƫn | Immo | Parking | Staanplaats | Auto staanplaats | Garage | Parkeerruimte | 1 stuk

€ 18,50
Toon product

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[392 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[187 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[75 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo