Afgekeurde auto verkopen - Artikelpost

Afgekeurde auto verkopen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 334 | Aantal woorden: 441 | Datum: | 0 commentaar

Is uw auto APK afgekeurd? En wilt u geen onderhoudskosten betalen? U kunt dan uw APK afgekeurde auto verkopen. Dit kan heel makkelijk en snel waardoor het u veel geld kan schelen.

Opties

Als een oude auto niet door de keuring heen komt, dan heeft u twee opties. Of de auto kan verkocht worden of het kan gerepareerd worden. Mocht u die tweede optie overwegen dan is het van belang om de onderhoudskosten op te wegen tegen de dagwaarde. Als de onderhoudskosten hoger zijn dan de dagwaarde, dan spreekt men van total loss. Een enkeling durft het risico te nemen en laat de auto repareren. Vaak is het dan afwachten of de auto niet alsnog op kort termijn wéér stuk gaat.

Durft u dat risico niet aan? Dan kunt u overwegen om de auto te verkopen aan inkooopschadeuto.nl. Dit bedrijf koopt dagelijks auto’s op die niet door de APK keuring heen zijn gekomen. Voor hen heeft het ijzer in de auto namelijk waarde. Zij kunnen dit opnieuw gebruiken.
Doeleinde

Wanneer een auto geproduceerd is in Japan, dan is er een kans dat het model dat u bezit geëxporteerd wordt naar Afrika. In Afrika zijn er namelijk veel landen die interesse hebben in Toyota’s of andere Japanse merken. Of als u juist een model bezit die uit Duitsland afkomstig is, dan is het mogelijk om dit door te verkopen aan exporteurs in Oost-Europese landen. Daar zijn Duitse auto’s juist in trek. Daarnaast worden afgekeurde auto's ook verkocht aan grote autohandelaren die de auto opnieuw op de markt willen aanbieden. Er zijn, zoals u wellicht al merkt, genoeg scenario’s om voor uw afgekeurde auto een nuttig doeleinde te vinden.

Verkopen

Mocht u het overwegen om de auto bij inkoopschadeauto.nl te verkopen, dan is het van belang om eerlijk te zijn over de mankementen van de auto. Deze mankementen kunt u terugvinden op het keuringsrapport. Dit rapport is opgesteld door de garage die APK keuring heeft uitgevoerd. Als dit in kaart gebracht is, dan kan inkoopschadeauto.nl een goede prijs voor u opstellen.

 

Over de Auteur

Nore is een tekstschrijver, die werkt voor een marketingbureu.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[354 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[147 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[122 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo