Auto importeren uit Duitsland - Artikelpost

Auto importeren uit Duitsland

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 772 | Aantal woorden: 421 | Datum: | 0 commentaar

Bent u op zoek naar een luxere auto, maar valt het aanbod van de garages en dealers in uw omgeving tegen. Dan neemt u natuurlijk niet zomaar genoegen met zomaar een auto, want dit is wel een gebruiksgoed wat je dagelijks gebruikt en waar je veel waarde aan hecht. Een van de tegenwoordig veel gebruikte mogelijkheden om toch aan de gewenste auto te komen is het auto importeren uit Duitsland. Het klinkt wellicht als een onorthodoxe manier om een auto aan te schaffen, maar het is tegenwoordig echt een manier die veelvuldig wordt gebruikt. Ieder jaar worden tegenwoordig kiezen ruim 60.000 mensen ervoor om hun auto te importeren vanuit Duitsland. Dit omdat in Duitsland een aanbod van auto’s anders is vergeleken met het aanbod van tweedehands auto’s in Nederland.

Het Duitse aanbod van tweedehands auto’s bestaat veelal uit auto’s van een hogere kwaliteit. Daarnaast zijn deze auto’s ook vaak luxer en jonger, wat het erg aantrekkelijk maakt voor degene die op jacht is naar een kwalitatief hoogwaardige auto tegen een redelijke prijs.

Nog een voordeel, veroorzaakt door het feit dat deze auto’s vaak nog erg jong zijn is dat de kilometerstand van deze auto’s laag is. Wat natuurlijk een belangrijke variabele is in het aankoopproces van een auto. Verder beschikken deze auto’s over de Europese fabrieksgarantievoorwoorden, waardoor u ook op de langere termijn niet voor onverwachtse problemen komt te staan.

De voordelen van een auto importeren uit Duitsland, klinken natuurlijk prachtig en zeer aantrekkelijk, maar is het realistisch om uw auto zelf te laten invoeren. Denk hierbij aan de contacten die u dient te hebben om alleen al tot een interessant aanbod te komen.

 

Om deze reden verleent MIAVU haar diensten. Om u te kunnen ondersteunen in het proces om een geschikte auto te vinden in Duitsland. Door onze lange ervaring met het importeren van auto’s uit Duitsland beschikken wij over een breed netwerk. Daarom zijn wij vrijwel altijd in staat om voor u de gewenste auto tegen de gewenste prijs te vinden.Over de Auteur

Miavu is een erkend importeur van luxe auto's vanuit Duitsland


Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[352 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[147 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[121 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo