Auto leasen? Kiest u voor een elektrische- of hybride auto? - Artikelpost

Auto leasen? Kiest u voor een elektrische- of hybride auto?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 274 | Aantal woorden: 363 | Datum: | 0 commentaar

Een auto leasen wordt tegenwoordig steeds interessanter en voordeliger. Kies nu voor de overstap naar een elektrische- of hybride leaseauto en ervaar de voordelen op het gebied van bijtelling. Hoe maakt u de keuze of u gebruik maakt van een volledig elektrische leaseauto of toch een hybride leaseauto? Hieronder vindt u een overzicht van de verschillen voor het leasen van een volledig elektrische- of een hybride auto.

Wat kenmerkt een volledig elektrische leaseauto?

Een elektrische auto wordt volledig aangedreven met behulp van een elektromotor. Geen brandstoffen en geen vervuiling van het milieu. U hoeft niet meer standaard te tanken zoals bij een verbrandingsmotor, maar u kunt eenvoudig uw leaseauto opladen bij een oplaadpunt bij u in de buurt. Veel ondernemers genieten van de stilte die een volledig elektrische auto te bieden heeft, het is niet zo gek dat daarom ondernemers kiezen voor shortlease in combinatie met een elektrische auto.

Wat kenmerkt een hybride leaseauto?

Een hybride leaseauto is een combinatie van verbrandingsmotor en elektrische motor. Dankzij efficiënte methode wordt de elektrische motor opgeladen met behulp van de verbrandingsmotor. Het voordeel hiervan is dat u niet hoeft te zoeken naar een oplaadpunt binnen uw omgeving, omdat de verbrandingsmotor de elektrische motor oplaad, echter maakt een hybride leaseauto nog wel gebruik van fossiele brandstoffen.

Combineer shortlease met een elektrische- of hybride auto

Het voordeel van shortlease is dat u voor een betaalbare prijs eenvoudig een nieuwe elektrische auto kunt afnemen met een zeer korte looptijd. Wilt u bijvoorbeeld de mogelijkheid houden om na een aantal maanden een nieuwe shortleaseovereenkomst af te sluiten echter met een ander merk elektrische auto dan is dit geen enkel probleem. Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden van een shortleasecontract in combinatie met een hybride- of elektrische leaseauto? Neem dan contact op via de link in het artikel.Over de Auteur

Elektrische- en hybride leaseauto's

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: 5.0
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst. Commentaar gesloten.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[329 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[184 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[143 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo