Bedrijfskleding voor je personeel? - Artikel Post - Artikel Marketing

Bedrijfskleding voor je personeel?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: arnome
Gezien: 181 | Aantal woorden: 397 | Datum: Tue, 15 May 2018 | 0 commentaar

Bij professionalisering van bedrijven of nieuwe bedrijven komt vaak de vraag of er ook bedrijfskleding of werkkleding nodig is voor het personeel. Dit is natuurlijk heel erg afhankelijk van de branche of sector. Daarnaast zijn de eisen waaraan deze kleding moet voldoen ook weer verschillend per beroep.

Wel of geen bedrijfskleding?

Denk ten eerste goed na over hoe de interactie van je bedrijf met de buitenwereld. Heb je een winkel waar veel klanten over de vloer komen? Dan is het prettig voor deze klanten om het personeel te kunnen herkennen aan de kleding. Op kantoor wordt er minder vaak gekozen voor bedrijfskleding, maar toch komt het wel voor om eenheid uit te stralen. Vaak gaat het dan om nette bedrijfskleding zodat je ervan verzekerd bent dat je personeel in keurige kleding rondloopt. Bij jonge, hippe bedrijven wordt er eigenlijk nooit nagedacht over bedrijfskleding. Natuurlijk heerst er vaak wel een ongeschreven dresscode om er verzorgt uit te zien, maar iedereen kan zich kleden in zijn of haar eigen stijl.

Bedrijfskleding i.v.m. veiligheid

Je kunt natuurlijk kiezen voor bedrijfskleding voor de uitstraling en eenheid van je personeel, maar een andere reden is om de veiligheid. Beroepen in de bouw kennen bijvoorbeeld allerlei eisen aan de veiligheid van de kleding. Zo moeten deze voldoen aan bepaalde brandveiligheid regels, reflecterend zijn, of bijvoorbeeld een stalen neus in de schoenen. Een automonteur heeft in de garage kleding nodig die brandvertragend is, zodat er veilig met het lasapparaat gewerkt kan worden. Personeel kan natuurlijk zelf in een werkkleding-winkel kwalitatieve werkkleding aanschaffen welke aan alle veiligheidseisen voldoet, maar dit brengt ook behoorlijke kosten met zich mee. Niet iedereen zit hierop te wachten, waardoor iemand wellicht bezuinigd op de kwaliteit. Het is dan ook wel zo prettig dat al het personeel rondloopt in dezelfde veilige werkkleding. Daarnaast loopt het personeel dan ook nog rond met het bedrijfslogo!

 Over de Auteur

bedrijfskleding leverancier en wasserij die onder andere werkkleding, overalls enzovoorts levert voor de automotive.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[385 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[116 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[114 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo