Bespaar op een heftruck zonder concessies te maken - Artikelpost

Bespaar op een heftruck zonder concessies te maken

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 302 | Aantal woorden: 603 | Datum: | 0 commentaar

Een heftruck mag in geen enkel modern magazijn ontbreken. Met de vorken kan tot een veel hoger niveau handel worden opgeslagen en dus meer materiaal per vierkante meter worden opgeslagen. Daarnaast is door de compacte vormgeving de truck zeer geschikt voor binnen gebruik.

Kostenpost

Een vorkheftruck kan een flinke investering zijn. Nieuwe exemplaren kunnen tot wel 50.000 euro kosten. Een bedrag van dit formaat voor een geschikte heftruck voor jouw magazijn is echter echt niet nodig. Occasions kosten aanzienlijk minder, maar zijn kwalitatief niet minder en werken minstens net zo goed. Gebruikte heftrucks starten al bij enkele duizenden euro's. Daarnaast is zijn tweedehands heftrucks op lange termijn gunstiger dan nieuwe trucks. Nieuwe trucks schrijven op lange termijn zeer veel af en worden steeds minder waard. Door de al relatief lage prijs van gebruikte heftrucks is de prijsdaling vele malen lager.

Controle & garantie

De gebruikte heftrucks zijn voor de verkoop gecontroleerd en goedgekeurd door professionele monteurs. De werking van het apparaat is dus hetzelfde als een gloednieuw exemplaar. Ondanks dat tweedehands heftrucks niet direct en nieuw van de fabriek komen, heb je alsnog garantie op de trucks. Meestal komt deze garantie van de verkoper, maar soms zit er ook nog fabrieksgarantie op. Zelfs als er een onderdeel kapotgaat, valt dit gewoon binnen de garantie en word dit gratis of uiterst voordelig gerepareerd.

Direct leverbaar

Nog een bijkomend voordeel is de snelle levering. Het bedrijf dat de tweedehands heftrucks verkoopt heeft het voertuig op voorraad staan. De truck is dus binnen enkele dagen beschikbaar en klaar voor de actie. Deze verkopers hebben vaak meerdere modellen en soorten staan, de keuzemogelijkheid is soms groter dan bij nieuwe heftrucks. Dus een geschikte vorkheftruck uitzoeken voor je bedrijf is zeer gemakkelijk.

Enkel voordelen

Een tweedehands heftruck biedt vele voordelen. Niet alleen ligt de prijs lager dan bij een nieuwe truck, de wagen heeft ook nog eens garantie en is sneller leverbaar en inzetbaar.Over de Auteur

Met mijn 10+ jaar ervaring in de logistiek en transport branche vind ik het leuk om regelmatig interessante artikelen over dit onderwerp te schrijven.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[368 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[163 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[149 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo