FB pix Bezienswaardigheden in Valencia - Artikelpost

Bezienswaardigheden in Valencia

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1082 | Aantal woorden: 486 | Datum: | 0 commentaar

Het Institute of Modern Art

Het instituut zoekt en zet in een geweldige tentoonstelling van de kunstwerken van de vorige eeuw. Al is de inhoud ervan verandert - er zijn een aantal vaste en sommige alleen tijdelijke collecties. Het Centrum van Julio Gonzalez en de Wall kamer met de tentoonstelling van de overblijfselen, die links van het oude fort van Valencia zijn ook delen van het instituut.

Hogere Zijdekunst College

Het is gelegen in het district Velluters. Zijde productie is erg belangrijk voor Valencianen hun hele geschiedenis. Eigenlijk zelfs de naam van de wijk is afgeleid van het woord "vellut", die kan worden vertaald als "fluweel".

Fallero Museum

Dit is een museum van de kleine figuren genaamd "ninots" die worden verbrand in een Fallas-festival. Elk jaar Valencianen kiezen van de beste figuur en plaats het in een museum. Het eerste cijfer is opgeslagen in 1936. Nu de tentoonstelling van alle ninots opgeslagen sinds dat jaar is gevestigd in de kelder van de centrale markt. De Fallas-festival is een zeer specifiek onderdeel van de cultuur van Valencia, dus als je wilt leren om het beter te leren kennen, dan is een bezoek aan de tentoonstelling en het festival zijn de beste dingen die je kunt doen.

Kathedraal Diocesaanmuseum

Het is echt een kathedraal, maar het is ook een museum. Er zijn tal van artistieke werken van verschillende kunstenaars voor verschillende periodes. Sommigen van hen zijn afkomstig uit de 14e eeuw, terwijl de laatste die daar werden geplaatst pas in de 18e eeuw. Hier zie je twee enorme doeken geschilderd door Francisco de Goya in 1799, een unieke gotische beelden en vele andere grote werken! En de kathedraal als zodanig is ook een artistieke wonder van architectuur. Het is echt een bezoek waard. U vindt de Diocesaanmuseum op het plein van de Koningin.

Andere interessante plaatsen in Valencia:

De gemeentelijke musea van de stad. Als u geïnteresseerd bent in deze, moet u zeker een bezoek ten minste een van de prachtige musea van Valencia, want er zijn in feite vier musea met haar verbonden zijn! Om de stad beter te leren kennen, de beste naar zou het Museum van de Stad of het oude Stedelijk Museum de geschiedenis worden. Het zou een geweldige introductie zijn voordat u een aantal van Valencia bezienswaardigheden. Er zijn ook een herinnering museum van de beroemde schrijver Blasco Ibanez en de schilder Jose Benlliure, die beiden van Valencia.

La Beneficencia Cultureel Centrum. Dit omvat ook vier musea die u zullen helpen om naar iets nieuws over de stad, haar geschiedenis en bewoners te leren kennen.

Over de Auteur

over Auteur
villa huren spanje is klaar voor een seizoen vol zon, zee, strand feest voor je. Club Villamar laat uw ideale vakantie droom met een gevarieerde selectie van vakantiehuizen in villa lloret en vakantievilla spanje.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[197 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[89 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo