Binnenkort 30.000e afvalcontainer - Artikelpost

Binnenkort 30.000e afvalcontainer

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 923 | Aantal woorden: 657 | Datum: | 0 commentaar

 

Heerhugowaard – Veel klussers huren een afvalcontainer en dát heeft containerleverancier Bouwbakkie gemerkt! Blijkbaar houdt de gemiddelde Nederlander van een goed onderhouden huis of bedrijfspand, want sinds 2009 is Bouwbakkie actief en wij verwachten zeer binnenkort de 30.000ste container te leveren. Er wordt dus volop geklust.

Met de tijd mee

Bouwbakkie weet hoe belangrijk het is om met de tijd mee te gaan en maakt daarom ook gebruik van de mogelijkheden van deze tijd. Zo biedt Bouwbakkie hetzelfde bestelgemak aan mobiele gebruikers. Voor klanten met een tablet of smartphone  heeft Bouwbakkie een speciale mobiele website gemaakt. 

Inmiddels levert Bouwbakkie afvalcontainers door heel Nederland voor een aantrekkelijke all-in prijs, ook wanneer mobiel besteld wordt. De afvalcontainers worden binnen een dag geleverd en aan borg doen ze niet bij Bouwbakkie. En tijdelijk levert Bouwbakkie ook de afvalcontainers op zaterdag. Deze voordelen en de no-nonsense mentaliteit heeft de leverancier gebracht waar ze nu staat. En dat maakt dat de mijlpaal van 30.000 containers in zicht is.

Ook de media wereld heeft kennis gemaakt met de producten en de service van Bouwbakkie. Zo zijn onze containers al in diverse tv-programma's te zien geweest. En met de sponsoring van de eredivievoetbalclub FC De Graafschap heeft Bouwbakkie nationale bekendheid opgeleverd. Bouwbakkie heeft in de afgelopen drie jaar bewezen dat ze er is én blijft!

 

Onze huurder in het zonnetje

Binnenkort verwacht Bouwbakkie de 30.000e container te verhuren en dat zal de huurder weten ook. Naast een prachtige bos bloemen kan de huurder rekenen op:

  • Een cadeau in de vorm van de nieuwste iPad
  • Een huur-tegoed van € 300,-- voor het huren van containers
  • En uiteraard gratis levering van de 30.000ste container

Binnenkort zullen wij de winnaar bekend maken. Het is dan ook raadzaam om Bouwbakkie in de gaten te houden!Over de Auteur

 

Bouwbakkie levert afvalcontainers door heel Nederland. Alle prijzen zijn all-in en de containerverhuurder uit Noord-Holland vraagt nooit borg. Bouwbakkie levert puincontainers in diverse formaten. Een vuilcontainer wordt bij bestelling en betaling vóór 16.00 uur gegarandeerd de volgende werkdag geleverd. Zie voor meer informatie: www.bouwbakkie.nl.


Voor vragen over dit persbericht kunt u contact opnemen met Marisa Zwiers (pr / sales), Bouwbakkie, telefoon 072 – 75 140 90 of e-mail pr@bouwbakkie.nl.

 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[392 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[187 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[75 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo