FB pix Chauffeursdienst - Artikelpost

Chauffeursdienst

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1519 | Aantal woorden: 430 | Datum: | 0 commentaar

Chauffeursdiensten variërend van luchthavenvervoer tot aan BOB-chauffeur, u vindt het allemaal bij Cratos. Cratos is in Nederland de specialist in chauffeursdiensten en event & traffic support. Cratos biedt op het gebied van mobiliteit elke oplossing die u wenst. Bent u op zoek naar een dagelijkse chauffeur, of juist naar een tijdelijke chauffeur op afroep? Cratos past de dienst precies aan zoals u dat wenst. De chauffeurs van Cratos zijn getraind door Verkeersveiligheid Groep Nederland, hiernaast hebben veen chauffeurs ook intern nog extra opleiding genoten.

Als u een tijdelijke chauffeur op afroep wenst heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor een ervaren groep studentenchauffeurs. Deze studentenchauffeurs zijn representatief voor u of uw organisatie en bovendien een stuk voordeliger. Binnen het kiezen van een studentenchauffeur zijn er ook weer mogelijkheden. Sommige studentenchauffeurs hebben ervoor gekozen om nog een extra opleiding te volgen intern bij Cratos.

 

Als u ervoor kiest om een auto met chauffeur dienst in te huren bij Cratos heeft u een uitgebreide keuze aan auto’s. De auto’s waar u keuze uit heeft varieert van een BMW 5 serie tot een Volkswagen Transporter. Cratos heeft langlopende afspraken met de verhuurmaatschappijen van de auto’s, Cratos kan hierdoor het scherpste tarief voor uw auto met chauffeur garanderen.

 

De auto met chauffeur dienst beperkt zich niet alleen tot Nederland. Omringende landen als Belgie, Duitsland, Luxemburg, Frankrijk en Engeland behoren ook tot de mogelijkheden als het gaat om chauffeursdiensten.

 

Een populaire chauffeursdienst binnen Cratos is het laten vervoeren door studentchauffeurs op afroep. Cratos heeft 500 studentchaufferus verdeeld over alle grote steden in Nederland waardoor een landelijke dekking gegarandeerd is. Naast een gewone studentchauffeur heeft u ook de keuze voor een gecertificeerde studentchauffeur. Een gecertificeerde studentchauffeur is getraind door de Verkeersveiligheidsgroep Nederland, naast de interne rijopleiding van Cratos. Door deze training hebben zij meer kennis en ervaring van de reguliere studentchauffeurs. Een studentchauffeur is een goedkoop alternatief voor een reguliere auto met chauffeur dienst. Cratos is er voor al uw chauffeursdiensten.

 Over de Auteur

Cratos is gespecialiseerd in chauffeursdiensten. 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo