Cross border e-commerce, voor pakketen die naar het buitenland moeten! - Artikelpost

Cross border e-commerce, voor pakketen die naar het buitenland moeten!

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 731 | Aantal woorden: 371 | Datum: | 0 commentaar

Als ondernemer heb je misschien wel eens gehoord van de term cross border e-commerce. Cross border e-commerce is de term die slaat op het verhandelen van producten naar het buitenland via een webwinkel. Ben je bezig met het opzetten van een webwinkel, dan is het zeer aan te raden om te kijken naar het proces dat cross border e-commerce heet. Zo kun je ineens een heel groot deel van de wereld aanspreken met je producten. Verkoop je de ene dag producten aan afnemers in Spanje, de volgende dag zou dit zomaar Amerika kunnen zijn. Dat is ineens een veel groter bereik dan alleen de mensen die langs je winkel lopen.

Dit geldt niet alleen voor nieuwe webwinkels. Ook bestaande webwinkels die erover denken om uit te breiden door producten te verkopen aan buitenlandse afnemers zouden zich kunnen verdiepen in cross border e-commerce. Een cross border e-commerce keten opzetten is niet gemakkelijk. Je loopt bijvoorbeeld tegen veel verschillende facetten aan. Zo moet je snel kunnen leveren uit voorraad, en wereldwijde partners hebben. Het kan zeer rendabel zijn om het volledige proces uit te besteden aan een bedrijf dat gespecialiseerd is in logistieke processen en ketens.

Neem eens contact op met Kolibri Logistiek om erachter te komen wat er allemaal mogelijk is. Dit bedrijf is namelijk zeer gespecialiseerd in  logistieke processen, voor verzending naar binnen- en buitenland. Als je meer wilt weten of benieuwd bent naar de aanpak van Kolibri mag je altijd even contact opnemen met het bedrijf. Ze vertellen je graag meer over hun manier van werken. Zo is dit bedrijf Skal gecertificeerd, dat betekent dat het bedrijf biologisch te werk gaat.

Dus, heb je een webwinkel en/of wil je producten verkopen aan afnemers in het buitenland? Neem voor jouw cross border e-commerce keten contact op met dit ervaren en succesvolle bedrijf!Over de Auteur

Kolibri logistiek is een bedrijf dat uw logisiteke processen kan overnemen! Zo kutn u focussen op de belangrijke taken!

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[354 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[147 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[122 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo