De beste hulpmiddelen voor online waardering - Artikel Post - Artikel Marketing

De beste hulpmiddelen voor online waardering

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: rolfverhaar
Gezien: 717 | Aantal woorden: 505 | Datum: Tue, 23 Aug 2011 | 0 commentaar

Wanneer u uw auto wilt verkopen of een tweedehandswagen wilt kopen, wilt u er natuurlijk de juiste prijs voor krijgen of weten welke prijs u ervoor kunt onderhandelen. Maar wat is de juiste prijs? En hoe komt u dit te weten? Hierbij kan een hulpmiddel voor de waardering van auto’s erg nuttig zijn. De prijs van een wagen is afhankelijk van een aantal factoren. Deze tools bepalen de waarde van uw auto op basis van enkele belangrijke factoren, zoals het merk, het model, het bouwjaar en de staat van de wagen.

U kunt de waarde van uw wagen online bepalen via websites zoals carquotes.com, whatcar.com, nadaguides.com. Op deze sites vindt u gebruiksvriendelijke invulformulieren waar u alle gegevens van de wagen kunt invoeren om een waarde in de huidige toestand te bepalen. Als u deze waarderingen naast elkaar legt, heeft u al een eerste online indicatie van wat de wagen zou gaan kosten. De websites kunnen ook offertes geven van lokale garagehouders die u kunt gebruiken bij uw beslissing.

Er is ook het Kelley Blue Book, een gids die al sinds 1926 jaarlijks wordt uitgegeven. Het is het ideale hulpmiddel om de waarde van auto’s, vrachtwagens en zelfs sneeuwscooters te schatten. De prijs van de voertuigen wordt bepaald op basis van de waarde op de kilometerteller, de staat van het voertuig en eventuele schade en het bouwjaar van de wagen ten opzichte van de huidige marktwaarde van nieuwe vergelijkbare modellen. Op de website vindt u ook een eenvoudige tool die u door het hele proces leidt aan de hand van enkele vragen voor informatie over de wagen.

Ook bij uw lokale dealer kunt u vaak een goede indicatie van de waarde van uw auto krijgen. Dealers hebben vaak veel ervaring met het verkopen van wagens en weten dus goed hoeveel uw voertuig waard is. De prijs is natuurlijk afhankelijk van vraag en aanbod en kan worden bepaald op basis van de behoeften van de handelaar. Wanneer u een auto koopt of verkoopt, vraagt u dus het beste waarderingen bij verschillende dealers om een goed beeld te krijgen van de waarde van uw auto. Die kunt u vergelijken om een overwogen beslissing te nemen.

Hoe beter de staat van uw wagen, des te hoger de waarde ervan. Daarom is het belangrijk om te zorgen dat deze in goede staat is bij de verkoop en eventuele reparaties zijn uitgevoerd. U kunt hierbij denken aan herstellingen aan het koetswerk, een <a href="http://www.carglass.be/Gratis-uw-voorruit-laten-herstellen.523.0.html">herstelling van het autoglas</a> of de banden of een vervanging van versleten onderdelen. Met deze tips kunt u alle informatie verzamelen die u nodig hebt om een goede deal voor uw auto te krijgen.

Over de Auteur

<a href="http://www.carglass.nl/"> Carglass® </a> is de specialist op het gebied van HPX3®-ruitreparatie en <a href="http://www.carglass.nl/Autoruit-vervangen.4949.0.html"> autoruitvervanging.</a> Elk jaar helpen we honderdduizenden automobilisten, 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[389 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[116 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[114 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo