De beste manier om lange producten slim op te slaan - Artikel Post - Artikel Marketing

De beste manier om lange producten slim op te slaan

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: gerardkempers
Gezien: 214 | Aantal woorden: 415 | Datum: Wed, 28 Jun 2017 | 0 commentaar

cantifer-racking

Een grote uitdaging: de opslag van grote goederen zoals buizen, planken of andere materialen. Letterlijk een grote uitdaging, want de opslag van deze grote producten zorgt voor vele problemen. Zo moeten de goederen stabiel liggen. De veiligheid van de werknemers in het magazijn moet namelijk constant gewaarborgd worden. Wanneer een stapel planken hoog opgestapeld wordt kan deze instabiel worden, met alle gevolgen van dien.

Daarnaast moeten de goederen eenvoudig bereikbaar zijn met bijvoorbeeld een vorkheftruc of, een sideloader. Zo kunnen de goederen snel gebruikt worden. Zeker in bedrijven met een hoge doorloopsnelheid is dit cruciaal.

De inrichting van het magazijn moet ze efficiënt mogelijk zijn, zodat er optimaal gebruik gemaakt kan worden van het aantal beschikbare vierkante meters. Immers, opslag van goederen is vaak een grote kostenpost en dat moet zoveel mogelijk beperkt worden.

Een systeem dat de opslag van goederen voorziet van al deze eigenschappen is het cantilever racking systeem van de Ferretto Group. Met dit vernuftige systeem ben u verzekerd van veilige, efficiënte  opslag van goederen, zonder dat de bereikbaarheid in het geding komt.

Het systeem bestaat enkele verticale balken, die met elkaar verbonden worden met horizontale cross-bars en diagonale cross-bars.  Op deze manier beschikt het systeem over hoge mate van stabiliteit die vereist is om grote, zware producten op te slaan. Het cantifer cantilever racking systeem is een self-supporting systeem. Dat wil zeggen dat het systeem niet bevestigd hoeft te worden aan het plafond, of in de vloer. De installatie van het systeem is dus een kleine en eenvoudige ingreep.

Benieuwd of het cantilever racking systeem een oplossing zou kunnen zijn voor uw logistieke uitdagingen? Neem eens vrijblijvend contact op met de Ferretto group om erachter te komen wat de mogelijkheden zijn voor uw organisatie. Door ervaring, deskundigheid, en concurrerende vermogen is de Ferretto Group een wereldwijde leider in logstieke oplossingen voor magazijnen.Over de Auteur

Ferretto Group is een wereldleider in het bedenken en uitvoeren van logistieke problemen voor magazijnen en andere opslagruimtes.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[381 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[115 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[109 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo