FB pix De Canarische Eilanden - Artikelpost

De Canarische Eilanden

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1099 | Aantal woorden: 487 | Datum: | 0 commentaar

De Canarische eilanden zijn de perfecte plek voor een vakantie op elk moment van het jaar. Ze zijn populair onder de Europeanen het hele jaar door, en een favoriete bestemming van de mensen in Spanje. Hoewel geografisch landen in Afrika, de eilanden zijn het Spaans, en vindt u typisch mediterrane douane vermengd met lokale smaken. Hun het hele jaar door mooi weer zeggen dat ze een populaire zomer-en wintervakantie bestemming, en ze beschikken over een gevarieerd landschap met bergen, lange stukken zand en interessante baaien.

Geschiedenis


De Spaanse veroverde de eilanden in het begin van de 15e eeuw en dus introduceerde de Spaanse cultuur onder eenvoudig de autochtone bevolking Guanch manier van leven. Zo begon de oprichting van het gebied als een belangrijke positie in de Spaanse ruwvoeders naar Latijns-Amerika. Een belangrijk centrum voor de commerciële handel, de eilanden begon ook het realiseren van hun toeristisch potentieel. Een netwerk van toeristische accommodatie werd gemaakt, en dat alle nodige infrastructuur om de groeiende industrie te ondersteunen.

Dingen te zien en te doen

De eilanden bieden vele lokale tradities, is er lokale dans en een aantal invloeden van Al Andalus, en kleding in levendige kleuren. Bewoners zijn trots op hun tradities, inclusief de timple gebruikt om het dansen te begeleiden. Ambachten is een belangrijk onderdeel van de toeristische sector hier, en u kunt ophalen enkele mooie stukken van materialen geborduurd met mooie patronen, maar ook houtsnijwerk en klei artefacten.

Tijdens uw verblijf kunt u ophalen aantal geweldige koopjes, dankzij de tax free winkelen beschikbaar. Favoriete artikelen zijn drank, sigaretten en elektronica. Er is ook een goede handel in traditionele Afrikaanse kunstvoorwerpen te koop op het eiland.

Hoewel er, als je geïnteresseerd bent in sport, zult u keuze te over. De zee doordringt het dagelijkse leven op de eilanden, en u zult in staat zijn om alle vormen van watersport denkbare te voltooien. Er is ook gek golf, volleybal, maar ook sportieve activiteiten inheems aan het eiland.

De eilanden zijn gemakkelijk bereikbaar vanaf de EU, en je krijgt een grote overvloed van goedkope chartervluchten vinden in de zomer en de winter maanden uit vele Europese bestemmingen. U kunt ook de toegang tot de eilanden door de zee. Als u van het ene eiland naar het andere, heb je geen tekort aan boten klaar om u over te brengen.

Lokale keuken bestaat voornamelijk uit vis, en de aardappel is een veel voorkomende begeleiding. De lokale bevolking liefde bananen, maar ook tomaten en allerlei lokale exotische vruchten die gemakkelijk beschikbaar zijn. Een lokale rum is geproduceerd en is erg lekker.

Over de Auteur

Over Auteur

Huren Spanje is klaar voor een seizoen vol zon, zee, strand feest voor je. Club Villamar laat uw ideale vakantie droom met een gevarieerde selectie van vakantiehuizen in Villa Calpe en Vakantiehuizen Tossa de Mar.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo