FB pix De magie van Gibraltar - Artikelpost

De magie van Gibraltar

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1196 | Aantal woorden: 535 | Datum: | 0 commentaar

Een onoverwinnelijke piek tussen Spanje en de Afrikaanse kust is Gibraltar, een van de beste landschappelijke bestemming die verder gaat dan uw verbeelding. De prachtige aantrekkingskracht van de Gibraltar rots die is gemaakt van kalksteen is magnetisch, die continu verleidt toeristen om te bezoeken en verkennen van de plaats. Gibraltar Rock, die is kijken naar Spanje is ook wel bekend als het cruciale punt aan de Middellandse Zee, dat geeft de bezoekers een geweldige deal van het water ervaren tijdens het zeilen, spannende uitzicht op dolfijnen shows en gewoon een lonende wandeling door het prachtige eiland. Met 140 grotten die een individu kan ontdekken, Gibraltar is echt een ideaal eiland en de enige verbinding tussen de Middellandse Zee en de Atlantische oceaan.

De geschiedenis van Gibraltar is ook opmerkelijk, toen generaal Tarik, een Moorse bezetter tijdens de 711 AD, die de naam van de rots als Jebel Al Tarik of Mount Tarik die uiteindelijk is geworden Gibraltar Rock. Het was in jaar 1462, waarin Spanje heroverd Gibraltar van de Arabieren. Gedurende het jaar 1713, werd Gibraltar overmeesterd door de Britten waardoor het onder het verdrag van Utretcht die officieel is Gibraltar in het kader van Groot-Brittannië. Er waren tal van pogingen van Spanje naar de plaats te herstellen van invallers, maar het bleef onvruchtbaar. In 1967 heeft Franco overheid probeerde om Gibraltar terug te krijgen, maar in een meerderheid van 95 procent van de bevolking koos om te blijven onder het Britse regime. Het was pas toen in 1985 dat Groot-Brittannië en Spanje de heropening van de grenzen besloten en kwamen beiden tot Gibraltar te gebruiken als een zone voor het toerisme te handhaven en het gebruik van het vliegveld naar verdere versterking van ontwikkeling en vooruitgang in het gebied.

Gibraltar op dit moment is een van de toeristische plek die romantiek en passie in het bijzonder naar de stelletjes en honeymooners bevordert. Van de Mediterrane sfeer en het brede scala van het huwelijk van diensten van hotels en restaurants tot bloemisten en planners maken Gibraltar een gemakkelijke stop over voor diegenen die van plan zijn hun verloving voorstellen en bruiloften. Een andere reden om de plaats te bezoeken is een exclusieve ontmoeting met de Grot van St. Michael, de grootste grot in de rots die is gebruikt als een concertzaal elke zomer.

Een andere grote aanbod van Gibraltar is de bovenste rots natuurgebieden dat de wilde apen in Europa wonen laten zien. Britse soldaten zijn in het bijzonder toegewezen in het voeden en koesteren van de apen, omdat ze de neiging om wild en bitepeople. Gibraltar is ook een goede plek om te heiligdom van trekvogels uit Afrika en Europa getuigen. U zult ook versteld staan ​​met de dolfijn expeditie in de baaien en de botanische tuin van Alemeda dat het eiland bomen schermen met tal van planten en bloemen die uit de hele wereld.

Gibraltar het grootste belang voor perfectie is een onberispelijke plek om een ​​geliefde een traktatie voor een vakantie.

Over de Auteur

Spanje biedt tal van mogelijkheden en Vakantiehuis spanje u selecteert voor alle populaire regionale vakantie: Vakantiehuizen Moraira, Costa Blanca, Costa Maresme, de Vakantiehuis costa blanca in bestemmingen Spanje.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[204 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo