FB pix De parken van Madrid - Artikelpost

De parken van Madrid

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1143 | Aantal woorden: 459 | Datum: | 0 commentaar

Casa de Campo

Casa de Campo is een groot park gelegen aan de rechterkant kust van de rivier de Manzanares, maar er is ook de mogelijkheid om te gaan met de kabelbaan als je toevallig in de buurt van de Paseo de Pintor Rosales. Als je gaat met de metro, de dichtstbijzijnde stations zijn Batan en Lago. Dit is een geweldige plek voor gezinnen met kinderen. Hier kunt u een boot huren of gewoon zich vermaken in de dierentuin of het pretpark.

Jardín Botánico

De Jardin Botanico is gelegen aan het Plein van de Murillo en het heeft een echt indrukwekkende botanische tuin met meer dan 30 duizend verschillende soorten. Er echt niet veel botanische tuinen met een dergelijk breed scala aan soorten. Je kunt er komen uit het Prado Museum, die pal naast Jardin Botanico. Het dichtstbijzijnde metrostation is Atocha.

Parque del Retiro

Dit is de grootste van alle parken in Madrid, de meest populaire en eventueel ook de mooiste. Het is gelegen op het Plein van de Onafhankelijkheid (Plaza de la Independencia). Er zijn verschillende stenen figuren midden in de mooie bossen van het park en een adembenemend mooi meer. Hier kunt u een boot huren. Net in het midden van het Parque del Retiro vindt u twee gebouwen die zijn plaatsen gebouwd voor diverse kunsttentoonstellingen. Dichtstbijzijnde metrostations zijn Menendez Pelayo, Ibiza en Retiro.

Parque Quinta Fünte del Berro

Dit park is perfect voor degenen die willen wat tijd doorbrengen in een vredige en rustige sfeer. Het is echt klein en niet erg druk en de mensen graag hier komen om te wandelen of gewoon een leuke tijd. Er zijn fonteinen en vele kleine paden. Want het is nog steeds de hoofdstad van Spanje, kan het lijken verrassend stil. Als je er met de metro, het dichtstbijzijnde station is Ventas.

Rosales en het Parque del Oeste

Rosales en het Parque del Oeste zijn twee groene zones van de stad Madrid. Dit zijn nog twee plaatsen ideaal voor kinderen. En tegelijkertijd is het verrassend groen met zijn grasvelden, bos, zand en de verbazingwekkende rozentuin. Elk jaar worden de beste bloei van de tuin krijgt een internationale prijs. Rosales en het Parque del Oeste is de plaats waar u kunt genieten van de natuur of ga voor een wandeling. Het is nogal een populaire ontmoetingsplaats voor de lokale bevolking. De dichtstbijzijnde metrostations zijn Moncloa en Arguelles.

Over de Auteur

Over Auteur

Vakantiewoning spanje is klaar voor een seizoen vol zon, zee, strand feest voor je. Club Villamar laat uw ideale vakantie droom met een gevarieerde selectie van vakantiehuizen in Villa Moraira en Vakantiehuis Costa Blanca.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[204 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo