FB pix De trouwauto, een essentieel onderdeel van je trouwdag - Artikelpost

De trouwauto, een essentieel onderdeel van je trouwdag

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1411 | Aantal woorden: 444 | Datum: | 2 commentaar

De afgelopen jaren is het huren van een trouwauto heel gewoon geworden. Als je gepland hebt dit jaar te gaan trouwen, zul je vanaf nu moeten beginnen met het voorbereiden. Onder die voorbereiding valt ook het regelen van de trouwauto’s.

Er zijn verschillende typen auto’s beschikbaar. Je kunt dan ook een auto selecteren die past bij het thema van je bruiloft. Verschillende bedrijven zijn beschikbaar voor het huren van een trouwauto. Je kunt op zoek gaan naar degene die het beste tegemoet komt aan jouw wensen.

Zoals gezegd zijn er verschillende soorten auto’s beschikbaar. Trouwen is iets wat over het algemeen één keer in je leven plaatsvindt, dus het is belangrijk dat je de beste auto vindt. Trouwauto’s zijn belangrijk voor de bruid en de bruidegom. Bespaar dan ook niet als je een trouwauto huren gaat, maar neem het beste autobedrijf. Dit is de dag van je leven!

Verschillende zaken moet je in je achterhoofd houden als je een auto uit gaat kiezen:

  1. Allereerst moet je beslissen wat het thema wordt van je bruiloft en welke auto je daarbij vindt passen. Als je een traditionele bruiloft wilt, huur dan een Bentley of een Jaguar.
  2. Bedenk welke mensen zijn uitgenodigd om mee te reizen. Als je mensen hebt die met je meegaan, moet je er voor zorgen dat er voor hen ook voldoende ruimte beschikbaar is. Zij willen immers, net als het bruidspaar, een comfortabele reis. Kies dus voor een ruime auto. Er is dan voldoende beenruimte en ook is er ruimte voor hoeden en tassen. De bruid moet zich geen zorgen hoeven maken over eventuele kreukels in haar jurk.
  3. Stel voor jezelf vast hoeveel auto’s je wilt huren. Veel bedrijven bieden arrangementen aan waaruit je kunt kiezen. Je kunt dan bijvoorbeeld een aparte auto nemen voor de bruidsmeisjes.
  4. Houd rekening met het seizoen waarin je trouwt. Je hoeft geen auto te kiezen die speciaal voor het regenseizoen is. In de lente kun je kiezen voor een auto met open dak.

Wat voor seizoen het ook is, denk goed na over de stijl van je auto en ga voor de beste auto. Je trouwt immers maar één keer. Als je benieuwd bent naar meer info, lees dan nog deze trouwauto huren tips.

 Over de Auteur

Ik schrijf over trouwvervoer tips.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: 3.0
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Thu, 14 Jul 2011 at 4:26 PM, by James
Voor bruidsparen die juist zo goedkoop mogelijk willen trouwen of te weinig budget hebben om de trouwerij groots aan te pakken, is het verstandig om een goedkope trouwauto te huren of misschien zelfs in je hele netwerk rond te vragen hoeveel andere trouwkoppels aan een trouwauto hebben besteed. Wellicht is er ergens een goedkope trouwauto te huren.

Sat, 31 Dec 2011 at 3:28 PM, by martin
Klopt. In je netwerk zijn inderdaad vaak mensen met een leuke auto die prima dienst kan doen als trouwauto.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[201 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[99 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo