De voordelen van een Decos cartracker - Artikelpost

De voordelen van een Decos cartracker

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 940 | Aantal woorden: 585 | Datum: | 0 commentaar

De Decos cartracker is een kilometerregistratie systeem wat voor iedereen voordelen biedt. Welke voordelen kunnen dit voor jouw onderneming zijn? Het in laten bouwen van het systeem zorgt ervoor dat er elke 5 seconden de locatie van het voertuig vastgelegd wordt, het systeem is daarnaast goedgekeurd door de belastingdienst dus je mag het als kilometerregistratie gebruiken. Dit scheelt elke ondernemer een hoop tijd en energie aan het verwerken van een goede administratie. Dit zijn al een aantal grote voordelen aan het systeem.

Accuraat kilometers registreren

Zoals hierboven al kort is beschreven, is de Decos cartracker een betrouwbaar systeem voor de kilometerregistratie. Er is slechts een afwijking van minder dan 2 procent met de daadwerkelijk gereden afstand. Door middel van de GPS is de cartracker zelfs meer accuraat dan de kilometerteller van de auto zelf. Dit is ook een reden waarom het systeem goedgekeurd is door de belastingdienst en het onafhankelijke keurmerk RitRegistratieSysteem heeft gekregen. Veel mensen die een auto van de zaak rijden willen geen bijtelling betalen en rijden dus niet privé met de auto. Je moet hiervoor een goede, gedegen kilomterregistratie voeren. Dit is erg tijdrovend en er kan nogal eens iets mis gaan waardoor je achteraf toch een boete of naheffing kunt krijgen. Dit risico is helemaal uitgesloten met de cartracker.

Efficiëntie

Het systeem van cartracker draagt bij aan de efficiency van de onderneming. Zowel qua personeelsplanning als qua uitstoot van CO2. Wanneer er een spoedklus binnenkomt kan de planning kijken waar alle voertuigen zich bevinden, het voertuig wat het dichtste bij het adres van bestemming is kan dan ingeschakeld worden om de klus uit te voeren. Dit bespaart dus op de personeelskosten, maar ook op de brandstofkosten. Daarnaast kun je brandstofkosten besparen omdat het rijgedrag van de medewerkers inzichtelijk gemaakt wordt door de cartracker. Je kunt met een druk op de knop een rapportcijfer uitdraaien. Je kunt je werknemers dus aansturen tot energiezuiniger rijden.Over de Auteur

Sanne schrijft graag over allerlei onderwerpen.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[392 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[187 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[75 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo