Droogijs en zijn mogelijkheden - Artikel Post - Artikel Marketing

Droogijs en zijn mogelijkheden

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: ICSdryice
Gezien: 641 | Aantal woorden: 426 | Datum: Thu, 14 Mar 2013 | 0 commentaar

 

Droogijs is een product dat wordt verkregen uit het samenpersen van koolstofdioxide. Door het onder druk brengen van deze gas word het uiteindelijk vloeibaar. Vervolgens laat men de druk afnemen waardoor deze vloeistof, volume  verliest. Het resultaat is: droogijs. Dit product wordt ook wel koolzuursneeuw genoemd.

Droogijs is een product dat in de voedingsindustrie onder andere wordt gebruikt als product om nieuwe texturen te creëren bij de bereiding van het eten. In de farmacie en de medische industrie wordt dit product ook gebruikt om bacterievrij middelen te versturen. Dit is het gevolg van de koude temperatuur waarbij bacteriën zich niet kunnen vermenigvuldigen.  Hieronder vervolgt wat informatie over de verkoop en diensten die met dit product worden geleverd.

Droogijs kopen

Droogijs kopen is een van de diensten die wordt gedaan met dit koude product. Het bestellen van dit product en diensten kan op verschillende locaties. Er zijn diverse bedrijven die zich specialiseren in het maken en verkopen van dit product. Droogijs aanschaffen kan echter niet bij de standaard retailer worden gedaan. Droogijs kopen dient te gebeuren bij industriële bedrijven die dit koolstofdioxide product onder de juiste omstandigheden produceren. 

Dit is echter niet het enige dat deze bedrijven doen . Het verlenen van diensten waarbij een product gekoeld verplaatst dient te worden is ook een van deze bezigheden. Belangrijk hierbij is dat er het vervoersmiddel uit verschillende compartimenten bestaat, omdat het inademen van koolstofdioxide kan lijden tot het verliezen van iemand bewustzijn met niet mogelijk niet te overziene gevolgen.

Droogijsstralen

Droogijsstralen is een van de toepassingen waar de samengepakte koolzuursneeuw wordt gebruikt. De korrels worden met hoge snelheid op het product gevuurd waardoor het vuil van de oppervlakte los laat. Droogijsstralen is een zeer efficiënte en milieuvriendelijke manier om oppervlakken te reinigen. Het is namelijk een product dat na het gebruik volledig sublimeert, waardoor men alleen het verwijderde vuil overhoudt. Er zijn hierbij dus geen vervuilende processen nodig het residu te reinigen.

 Over de Auteur

Auteur die schrijft over de mogelijkheden van droogijs

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[308 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[112 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[101 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo