Dsg koppeling vervangen - Artikel Post - Artikel Marketing

Dsg koppeling vervangen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: gerardkempers
Gezien: 216 | Aantal woorden: 468 | Datum: Wed, 12 Jul 2017 | 0 commentaar

Een DSG koppeling vervangen, eens in de tijd moet elke direktschaltgetriebe eraan geloven. Elke DSG versnellingsbak slijt helaas. Dat zorgt ervoor dat de soepele, snelle versnellingsbak akelig schakelt. Hij maakt veel geluid, schakelt hard of trilt en schokt. Dat is erg zonde en vaak is dit te vervangen door de dsg koppeling vervangen. 

De DSG koppeling zit in een DSG versnellingsbak. Deze zijn terug te vinden in modellen van de Volkswagen groep zoals verschillende Volkswagens (Passat, Passat CC, Golf, Touran, Eos, Polo, Scirocco of de Jetta), Audi’s (A3, A4, A5, A6, TT en de Q5) , Seat modellen zoals de (Ateca, Altea, Leon, Toledo en Ibiza) of Skoda modellen (OCtavia, Superb, Yeti en Fabia). 

Deze automatische versnellingsbak staat bekend als een van de beste in zijn soort. Snelle, soepele schakelingen. Dit komt omdat de versnelling als het ware werkt met een dubbele koppeling. Zo wissel je niet van versnelling maar je wisselt van koppeling. Dit duurt minder lang  en daardoor schakel je sneller en soepeler. Echter moet de DSG wel goed onderhouden worden. Na verloop van tijd raakt de koppeling beschadigd. Dan raken alle eigenschappen waar de DSG zo in wordt geroemd in het gedrang en is de DSG geen fijne versnellingsbak meer. Dit probleem kan verholpen worden. Laat dan je DSG koppeling vervangen. Je bent er dan van verzekerd  dat je weer goed en soepel kunt schakelen.

Een bedrijf dat jouw DSG koppeling vervangen kan is AVS auto’s. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het vervangen van de koppeling van je auto. Zo weet je zeker dat je auto in goede handen is. Het bedrijf is opgezet door twee echte autofanaten. Ze hebben veel ervaring in het repareren van auto’s en helpen je graag verder als je vragen hebt over de DSG. Neem eventjes contact op met het bedrijf om een afspraak te maken voor een goed werkende DSG koppeling!Over de Auteur

AVS auto's is het bedrijf voor uw DSG koppeling!

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[379 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[115 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[109 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo