Een betere rijervaring begint met een testrit - Artikel Post - Artikel Marketing

Een betere rijervaring begint met een testrit

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: jkameel
Gezien: 422 | Aantal woorden: 388 | Datum: Tue, 30 Jul 2013 | 0 commentaar

Een testrit maken kan handig zijn op het moment dat je een nieuwe auto gaat kopen. Het is verstandig vooraf een aantal auto's te proberen, voordat er overgegaan wordt tot de werkelijke aankoop. Je weet immers nooit of de eerste of tweede auto waarin je gaat zitten wel de auto is die het best bij je past. Hiervoor moet je op z'n minst in meerdere auto's een testrit gemaakt hebben.

Wanneer je een testrit gaat maken, neem dan je rijbewijs en paspoort mee. Veelal moet je tevoren jezelf identificeren en wordt er een kopie gemaakt van je rijbewijs of paspoort, of beide. Daarna kan je vrijwel direct de testrit uitvoeren.

Om een goede vergelijking te maken tussen de verschillende merken en modellen auto's is het van belang een aantal criteria vast te stellen waarmee je kan vergelijken. Om alvast een richtlijn te geven zijn hieronder enkele criteria weergeven, namelijk kritische eigenschappen van een auto.

  • Wegligging
  • Bestuurderspositie
  • Autoveiligheid
  • Overbrenging motorvermogen naar wielas (koppeling)
  • Rijprestaties in verschillende weersomstandigheden

Deze criteria zijn te beoordelen bij iedere auto. Het geeft je uiteindelijk dus wat voet aan de grond en je kan op basis hiervan een redelijk goede beoordeling maken, wat uiteindelijk resulteert in een betere autokeuze. Een betere autokeuze zorgt weer voor een betere rijervaring. Wanneer er dus een gedegen aanpak is kan de autokeuze goed worden gemaakt. Een nieuwe of andere auto kopen is toch een relatief grote kostenpost en moet dus serieus worden genomen.

Er zijn diverse aanbieders waar je snel online je testrit kan aanvragen. Je kan je testrit eenvoudig vinden op bijvoorbeeld een overzichtssite zoals Testrit.nl, maar ook rechtstreeks op de website van autofabrikanten (de landelijke websites).

Een testrit maken is vrijwel geheel kosteloos, afgezien van het vervoer van en naar de testritlocatie (de dealer waar je in de nieuwe auto een testrit mag maken).

Over de Auteur

Auteur is een onafhankelijk schrijver over diverse onderwerpen en geeft tips waar je eenvoudig terecht kan voor het vinden van de juiste informatie.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[308 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[112 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[101 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo