Een Dierendagje Uit naar Emmen - Artikel Post - Artikel Marketing

Een Dierendagje Uit naar Emmen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: Alen05
Gezien: 462 | Aantal woorden: 452 | Datum: Thu, 17 Oct 2013 | 0 commentaar

De stad Emmen ligt in één van de mooiste streken van Nederland, de Hondsrug, in de provincie Drenthe. Toeristen uit de weide omtrek komen naar dit gebied vanwege haar bijzondere natuur en de vele mogelijkheden tot vermaak voor het hele gezin. Bijzonder zijn de wereldberoemde hunebedden, stille getuigen van het ijzige tijdperk waarin het gebied haar huidige vorm heeft gekregen, en van de gewoonten en gebruiken van de vroegste inwoners van deze streek. Autoverhuur wordt in Europa steeds meer aangeboden en is dus ook hier aanwezig en biedt in deze provincie absoluut een uitkomst, zodat u op uw gemak alles kunt bekijken en beleven, zoals u dat wilt. Emmen zelf is door de volledig geplande opbouw van de stad ook bijzonder omdat hierdoor veel moois bewaard is gebleven en er een zeer leefbare, unieke plaats is ontstaan.

Emmen, gelegen in het oosten van het land, vlakbij de Duitse grens, is in binnen- en buitenland vooral bekend om haar bijzondere dierentuin met een locatie midden in het centrum en ook daarbuiten. Het is als dierentuin uniek in haar soort in Europa en biedt genoeg om iedereen een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Deze attractie heeft in de afgelopen jaren diverse wijzigingen ondergaan en dat heeft geresulteerd in een nog betere aansluiting op de wensen en verwachtingen van de bezoekers. Door de extra nieuwe locatie, buiten het centrum, is de bereikbaarheid voor de automobilist sterk verbeterd. Met het in Nederland overal aangeboden autohuur is in Emmen deze attractie dus zeer goed bereikbaar voor iedereen met eigen vervoer. Een andere belevenis is het zwem- en golfslagbad Aquarena. Absoluut een aanrader voor de kinderen maar ook ouders zullen zich er prima vermaken. Minder bekend is dat Emmen gewoon ook een ongelofelijk leuke plaats is om in te winkelen. Het centrum biedt alles om heerlijk te shoppen, er zijn uitstekende eetgelegenheden en cafés waar u in een gezellige ambiance, na een goed bestede dag, van een heerlijk kopje koffie of thee kunt genieten, of lekker eten in één van de uitstekende restaurants.

Er zijn in de stad diverse mogelijkheden om een auto te huren, dichtbij de belangrijkste attracties. Om in alle rust te kunnen genieten is autoverhuur een uitkomst voor diegene die hier een hotel hebben geboekt, of in de omgeving verblijven. Verken de mogelijkheden en reserveer online een auto naar keus voor uzelf en uw gezin. Veel plezier in Emmen!Over de Auteur

Auteur is a travel writer en hij is geassocieerd met Hertz van afgelopen jaren. Hij gewoonlijk over bekende vakantie plaatsen, gemakkelijkste manieren om er wereldwijd. In dit artikel beschrijft hij over site bezienswaardigheden te bezoeken en dingen te doen, eten, winkelen in Emmen autoverhuur voorzieningen Emmen wanneer gezinnen reizen.

Voor meer informatie kunt u terecht op: www.hertz.nl

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[308 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[112 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[101 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo