Efficiënt opslaan? Bestel je Q-bags online! - Artikel Post - Artikel Marketing

Efficiënt opslaan? Bestel je Q-bags online!

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 47 | Aantal woorden: 804 | Datum: | 0 commentaar

Opslag en vervoer worden zeer vergemakkelijkt door middel van zogeheten Q-bags, ook wel Big Bags genoemd. Stabiliteit en betrouwbaarheid zijn kernwoorden om de vormvaste Q-bags mee te omschrijven! Voor diverse producten bestaan specifieke opslagmethoden. De ene grondstof moet droog staan, de andere is breekbaar, weer een andere mag absoluut niet met een bepaalde temperatuur in aanraking komen. Kortom, een delicate omgang is een vereiste. Gelukkig zijn er genoeg accessoires die je daarbij kunnen helpen. Zo kun je voor transport en opslag vertrouwen op zogeheten Q-bags. Je kent ze wel, die dobbelsteenvormige zakken die je in loodsen en op bouwplaatsen ziet staan.

 

Maar wat zijn dan precies de voordelen daarvan? Lees verder en kom erachter!

Diverse toepassingen

Vele industrieën komen op een bepaalde manier wel met de Q-bag - die ook wel Big Bag wordt genoemd - in aanraking. Er worden onder andere voedingsstoffen, landbouwproducten, afval en bouwmaterialen in opgeslagen. Het is bovendien mogelijk om kwetsbare producten op te slaan in varianten waar een speciale voering in zit, die de duurzaamheid van de inhoud optimaliseert. Te veel of te weinig zuurstof kan voor sommige organische stoffen immers funest zijn. Met het gebruik van de juiste Q-bag speel je hier handig op in.

Hoog draagvermogen

De basis voor de Q-bag is een kunststof die zeer stevig gevlochten is. Dit zorgt voor een grote duurzaamheid en een zeer groot draagvermogen. Daar komt nog bij dat Q-bags van zichzelf zeer licht van gewicht zijn en daarom gemakkelijk op te bergen wanneer je ze even niet gebruikt.

Service op maat

Q-bags zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Wil je zeker zijn dat de exemplaren die jij bestelt groot genoeg zijn en over voldoende inhoud beschikken? Geef dan je gewenste afmetingen aan wanneer je ze gaat bestellen bij Bigbagstore.nl. Zo weet je zeker dat je Q-bags aan al je voorwaarden voldoen.

Gratis reclame

Nog zo’n leuke reden om Q-bags te kopen; ze staan vaak heel prominent in beeld. Bijvoorbeeld als tijdelijke ondersteuning van een wal, terwijl ze gevuld zijn met zand. De uitgelezen kans om reclame te maken voor je bedrijf! Laat je Q-bags bedrukken met jouw bedrijfslogo en/of huisstijl. Een handig transport / opslag / ondersteuningsmiddel en reclame in één? Tel uit je winst!
Over de Auteur

Lees de leuke blogs van BigBagStore

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[165 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[140 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[121 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo