Entresolvloer verdubbelt jouw opslag! - Artikel Post - Artikel Marketing

Entresolvloer verdubbelt jouw opslag!

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: gerardkempers
Gezien: 194 | Aantal woorden: 379 | Datum: Mon, 6 Nov 2017 | 0 commentaar

Ben jij op zoek naar een manier om meer ruimte te creëren in jouw magazijn? Dan hoef je zeker niet te verhuizen, wat er zijn ook inpandig genoeg mogelijkheden om de ruimte beter te benutten. Verhuizen hoeft niet, dus dat scheelt veel gedoe. En ook het nieuw bouwen van een locatie is niet nodig. Je kunt namelijk met een entresolvloer jouw opslagruimte tot twee keer vergroten. Een entresolvloer is namelijk een extra verdiepingsvloer waarmee de vierkante meters van de ruimte worden verdubbeld. Dit biedt natuurlijk wel perspectief! Zowel voor magazijnen, maar ook voor kantoorpanden is dit systeem zeer interessant.

GL8 Entresolvloer

Een gewone verdiepingsvloer biedt al veel voordelen, maar een GL8 heeft nog veel meer voordelen. Deze is namelijk onderscheidend, doordat het zelfs tot 8 meter kan worden overspannen. Daarnaast heeft deze entresolvloer een standaard poedercoating. Dit maakt de afwerking van het magazijn erg mooi en stijlvol. De vloer bestaat uit kolommen, sigmaprofielen en vloerelementen. Door het gebruik van vele bewerkingsmogelijkheden zal het uiteindelijke systeem er netjes uit komen te zien. Alle kabels en opbouwelementen worden namelijk weggewerkt in de kolommen en staanders. Zelfs verlichting, blus installaties en brandmelders worden hierin weg gewerkt. Met extra harde werf wordt de vloer afgewerkt, zodat het lang blijft stralen. De entresolvloer wordt natuurlijk niet zo maar ook op kantoren gebruikt. Een entresolvloer heeft u al binnen twee jaar terugverdiend, dat is de investering toch wel waard.

FGN Magazijnsystemen

Ben jij dus op zoek naar een efficiënte manier om de ruimte van jouw kantoor of magazijn beter te gebruiken? Of kamp jij met een groot ruimte tekort? Dan kan FGN Magazijnsystemen voor jou de ultieme uitkomst bieden. Neem daarom vrijblijvend contact op voor advies op maat of de productspecificaties van een entresolvloer van FGN Magazijnsystemen. Bij hen ben je verzekerd van kwalitatief hoogwaardige magazijnstellingen en vergaande service. Over de Auteur

Na ruimtegebrek heeft FGN de juiste entresolvloer geplaatst, waardoor het vloeroppervlak is verdubbeld

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[379 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[115 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[109 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo