Garage Den Haag - Voor al uw autoreparaties - Artikel Post - Artikel Marketing

Garage Den Haag - Voor al uw autoreparaties

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: gerardkempers
Gezien: 214 | Aantal woorden: 425 | Datum: Thu, 12 Oct 2017 | 0 commentaar

Is uw auto toe aan een onderhoudsbeurt? Bent u die kras in de lak nu echt zat? Dan is het tijd om naar garage Den Haag Nieuwenhuijsen te gaan! Hier kunt u terecht voor al het onderhoud en reparaties aan uw voertuig.

Al sinds 1980 kunt u bij garage Den Haag Nieuwenhuijsen terecht. De garage is aangesloten bij de Bovag en merkonafhankelijk. Met alle automerken kunt u bij het autobedrijf terecht.

Garage Den Haag – Werkzaamheden

Bij Autoservice Nieuwenhuijsen kunt u terecht voor verschillende reparaties. U bent uw auto nooit lang kwijt. Ondertussen blijft u mobiel door het vervangend vervoer. U profiteert van de haal- en brengservice, waarbij uw auto ’s ochtends voor de deur opgehaald wordt en ’s middags weer teruggezet wordt.

APK keuring

De Algemeen Periodieke Keuring is wettelijk verplicht voor alle voertuigen. De keuringsfrequentie hangt af van de leeftijd en brandstofsoort van uw auto. U kunt de auto binnen twee maanden voor de vervaldatum laten keuren. De oude keuringsdatum wordt dan met één of twee jaar verlengd.

Airco service

De airco wordt in de zomer gebruikt om de auto koel te houden. Maar wist u dat u de airco ook kunt gebruiken om de luchtvochtigheid te verlagen? Dit is van belang in de winter, om zo beslagen ruiten te voorkomen. Met de airco service wordt uw airconditioning bijgevuld, gereinigd en gerepareerd wanneer nodig.

Trekhaak

Heeft uw voertuig geen trekhaak? Voor sommige mensen is dit geen probleem, maar wanneer u regelmatig een aanhanger gebruikt is dit vervelend. Er zijn verschillende soorten trekhaken beschikbaar. Hierbij moet u wel opletten dat er onder sommige voertuigen geen trekhaak past. Dit zijn bijvoorbeeld de Ford Ka en Ford Puma. Maar ook voor verschillende hybride‘s zijn er geen trekhaken beschikbaar.

Wilt u meer informatie over uw auto van garage Den Haag? Plan een afspraak in of vraag een offerte aan. Neem contact op met een van de medewerkers voor meer informatie.Over de Auteur

Ik ga altijd naar garage Den Haag Nieuwenhuijsen met mijn auto. 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[313 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[115 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[108 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo