Garage Oud-Beijerland - Artikelpost

Garage Oud-Beijerland

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 393 | Aantal woorden: 384 | Datum: | 0 commentaar

Een garage nodig in Oud-Beijerland? Dan ben je aan het juiste adres bij AVS auto’s. AVS auto’s is een bedrijf dat al enkele jaren actief is. Het bedrijf is ontstaan uit een passie voor auto’s. André Vuik starte AVS auto’s op nadat hij al vele jaren actief was in de autowereld. Daarnaast wordt André bijgestaan door zijn compagnon Aart Velthoen. Ook hij komt uit de autowereld. De initialen van beide heren zijn A.V. Aan deze initialen dankt AVS dan ook zijn naam: André Vuik Service, of Aart Velthoen Service.

AVS Auto’s is geen garage zoals alle andere garages. Bij dit bedrijf kun je meer verwachten dan bij andere autogarages. Zo beschikt AVS auto’s over de beste machines en materialen. Zo bent u ervan verzekerd dat de werkzaamheden op topniveau worden uitgevoerd. Beide heren, Aart en André, hebben al vele jaren ervaring in de autobranche.

Het aantal mogelijkheden dat AVS Auto’s aanbiedt is ongekend. U kunt bij dit bedrijf terecht voor alles dat met auto’s te maken heeft. Denk aan het uitlijnen, reparaties, schadeherstel, apk, kleine beurt, grote beurt, chiptuning, autoreinigen, vervangen van banden, het aanbrengen van een trekhaak, onderhoud en reparaties van airco systemen of het reinigen van in- en uitlaat. Hier houdt het nog lang niet op. Is uw auto onderweg kapot gegaan? Twijfel niet en bel even met AVS. De pech-onderweg service staat voor u klaar! Ook als u een camper of een caravan heeft kunt u terecht bij AVS, ze weten hier wel raad mee!

Wacht niet te lang en kom met uw auto naar AVS auto’s geode service tegen een scherpe prijs is wat u mag verachten bij deze garage. Oud-Beijerland ligt bij Rotterdam in de buurt en mensen uit Rotterdam kunnen hun auto dus ook brengen bij AVS auto’s voor reparaties of werkzaamheden.Over de Auteur

AVS auto's is het bedrijf voor uw auto in Oud-Beijerland!

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[304 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[182 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[126 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo