Garage - Artikelpost

Garage

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 187 | Aantal woorden: 414 | Datum: | 0 commentaar

Wat je moet weten over een goede garage.

Allereerst is het belangrijk om te weten wat een garage allemaal voorziet. Zo heeft de garage van Felix verschillende diensten ter beschikking. Al deze diensten zullen we onderaan opnoemen met telkens een korte beschrijving van wat de dienst juist inhoud.

Carrosserie

U kan met een citroen, peugot of kia langskomen bij een garage van felix voor eender welk onderhoud. Garage felix voorziet een kwalitatieve herstelling met een levenslange waarborg. De klantvriendelijke benadering zorgt ervoor dat u niets te kort komt. Professionaliteit neemt de bovenhand bij garage felix waarbij de klant op de eerste plaats komt. In de garage heeft elke werknemer zijn eigen specialiteit waardoor elke herstelling kan plaatsvinden. Schade aan de bumper, geen probleem! Een nieuwe voorruit nodig, ook geen probleem! De werknemers werken zeer nauwkeurig wat resulteert in uitstekende kwaliteit. 

Tweedehands

Garage felix biedt een ruim assortiment aan van tweedehands wagens die nog in uitstekende staat zijn. Bij de tweedehandswagens kan je de merken als kia, peugot en citroën terug vinden. Wat is nu belangrijk bij een tweedehandswagen? Je moet vooral kijken naar het bouwjaar en het aantal kilometers. Wanneer een auto nog recent is en weinig km op zijn teller heeft staan, dan heeft deze wagen groot potentieel om een goede aankoop te zijn. Heb je echter een tweedehandswagen die naar de 200 000 km gaat en al over de 10 jaar oud is? Laat deze echter links liggen want de auto zal op een korte tijd aan hoge kosten komen. 

Omdat garage Felix staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid zijn onze tweedehands auto's zeer jong en hebben een laag aantal kilometers op hun teller staan. 

Overnamen service

Bijkomend biedt garage felix een overname service aan waarbij je oude wagen aan de beste condities wordt overgenomen. Deze overname kan je online laten bereken aan de hand van een simulator. Voer je gegevens in en upload een afbeelding van je voertuig zodat zo de auto kan gesimuleerd worden.

 Over de Auteur

auto specialist

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[350 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[147 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[121 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo