Geniet van carnaval met goedkope autoverhuur in Netherlands - Artikelpost

Geniet van carnaval met goedkope autoverhuur in Netherlands

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 488 | Aantal woorden: 509 | Datum: | 0 commentaar

 

Nederland is een prachtig land gelegen in het westen van Europa. De Nederlanders hebben zelfs een stuk water ontpoldert om hier meer huizen te kunnen bouwen en meer land te kunnen verbouwen. De hoofdstad van Nederland is Amsterdam. Andere grote steden zijn Rotterdam, Den Haag en het centraal gelegen Utrecht. Je kan een auto huren om zo het hele land te verkennen.

In Nederland zijn vele festivals en events. Deze worden vaak zelfs georganiseerd door de lokale gemeente en worden dan gesponsord door grote bedrijven zoals biermerken. Het Amsterdam Dance Event is het grootste internationale clubfestival in de wereld met ontzettend veel verschillende genres en subgenres. Er komen jaarlijks meer dan 200.000 mensen naar dit festival toe, waaronder 40.000 toeristen! Hier kun je dus genieten van een hoog aanbod aan electronische muziek. Dit festival heeft een prachtige locatie met dakterrassen, winkels en bioscopen!

Natuurlijk zijn er ook nog vele andere soorten events zoals de Dutch Design Week. Dit is een jaarlijks internationaal evenement in Eindhoven waarbij design centraal staat. Dit evenement is enorm gegroeid na de oprichting in 2002. Vorig jaar trok het evenement namelijk ongeveer 200.000 bezoekers! Er zijn tientallen exposities, lezingen en tentoonstellingen te bewonderen in en rondom Eindhoven. Bovendien is deelname aan dit evenement voor een groot deel kosteloos.

Wil je liever iets sportievers doen? Loop dan de Amsterdam Marathon! Deze start en finisht bij het Olympisch Stadion in Amsterdam zelf. Dit is het op een na grootste marathonevenement in Nederland, alleen de marathon in Rotterdam is groter. Het was hier in 1999 dat er 4 lopers onder de 2 uur en 7 seconden liepen, dit was nog nooit eerder voorgekomen. Maak een deeltje uit van deze geschiedenis door ook de marathon te lopen! Je kan natuurlijk ook een kleinere afstand rennen, er zijn namelijk ook categorieën hiervoor.

Het internationale Affordable Art Fair zal ook dit jaar weer plaats vinden in Amsterdam. Dit evenement reist de hele wereld over en bezoekt 4 continenten op de wereld, beide Amerika’s, Europa, en Azië . Hier kunnen mensen zelf hun kunst laten zien. Er zullen boten varen maar je kan ook gewoon door de straten lopen en van de kunst genieten terwijl je bij een terrasje stopt om wat te drinken. Het speciale aan dit evenement is dat er niet meer dan 5.000 euro per kunststuk besteed mag worden. Dit houdt dus in dat het allemaal relatief betaalbaar is!

Families en gezinnen hebben allemaal een auto omdat alles goed bereikbaar is. Autoverhuur is dus een populaire optie omdat dit je mobiliteit - en bovendien het plezier – verhoogd.Over de Auteur

Nederland is een prachtig land gelegen in het westen van Europa. De Nederlanders hebben zelfs een stuk water ontpoldert om hier meer huizen te kunnen bouwen en meer land te kunnen verbouwen.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[316 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[184 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[126 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo