Goedkoop op zakenreis door vliegtickets.com - Artikelpost

Goedkoop op zakenreis door vliegtickets.com

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 438 | Aantal woorden: 387 | Datum: | 0 commentaar

Door mijn werk als meubelmaker heb ik veel contact met ontwerpers en timmerlui uit andere landen. Ieder land heeft weer zijn eigen stijl van ontwerpen en meubelmakers uit Denemarken zetten een stoel weer anders in elkaar dan de machines hier in Nederland. Natuurlijk is het mogelijk om te Skypen met het buitenland, maar voor dit soort dingen is dat niet echt handig. Je moet elkaar veel dingen laten zien en af en toe is het ook nodig om een bepaald product te voelen, bijvoorbeeld om er achter te komen of het wel stevig genoeg is.

Daarom moet ik dus vaak op zakenreis. De ene week zit ik een paar dagen in Stockholm, de week er op kan het maar zo zijn dat ik in Kopenhagen het befaamde Danish Design aan het bewonderen ben. Helaas heb ik geen werkgever die mijn reiskosten voor deze zakenreizen betaalt: ik ben eigen baas en moet dus ook alles uit eigen portemonnee betalen. Daarom kijk ik altijd voordat ik ga vliegen of ik ergens goedkope vliegtickets kan vinden. Eerder was dit altijd een enorme klus, maar sinds ikvliegtickets.com gevonden heb is het eigenlijk zo gebeurd. Ik voer gewoon in vanaf waar ik wil vliegen, waar ik heen wil, wanneer ik heen wil en hoe lang ik blijf. De website vergelijkt vervolgens automatisch alle aanbieders voor me, en vertelt me waar ik de goedkoopste tickets kan vinden. Ideaal!

Sinds de vondst van deze website vlieg ik ook steeds vaker: nu ik weet dat het helemaal niet zo duur meer is om te vliegen spreek ik net even wat sneller met die collega in Spanje af dan ik eerder zou doen. Dit zorgt er voor dat mijn handel nu veel internationaler ingesteld is dan eerder. Ik kan makkelijk, snel en vooral goedkoop naar het buitenland om te overleggen met buitenlandse collega's of om producten uit andere landen te exporteren. En dat allemaal dankzij vliegtickets.com!Over de Auteur

Ik ben meubelmaker!

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[329 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[184 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[143 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo