FB pix Handige functies op TomTom Navigatiesystemen - Artikelpost

Handige functies op TomTom Navigatiesystemen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1156 | Aantal woorden: 346 | Datum: | 0 commentaar

Iedere eigenaar van een TomTom navigatiesysteem weet hoe hij moet navigeren naar een gewenste bestemming. Wat veel bezitters echter niet weten zijn de vele handige functies die het navigeren nog gemakkelijker kunnen maken. In dit artikel worden enkele functies van TomTom navigatiesystemen besproken.

Bluetooth op TomTom Navigatiesystemen
De navigatiesystemen van TomTom bevatten een Bluetooth ontvanger, waardoor zij kunnen worden verbonden met andere apparaten die beschikken over Bluetooth. Wanneer een mobiele telefoon wordt verbonden met het TomTom navigatiesysteem, kan via de TomTom bijvoorbeeld hands free worden gebeld. Ook kan uw telefoon informatie ontvangen van het navigatie systeem, bijvoorbeeld over verkeersdrukte of weersverwachtingen.

Radio Data System-Traffic Message Channel
Radio Data System-Traffic Message Channel, kortweg RDS-TMC, is een technologie waarmee TomTom navigatiesystemen informatie kunnen ontvangen over verkeersdrukte. Wanneer op de vastgestelde route files staan, berkent de TomTom of er een alternatieve route is langs de files, waarmee de bestemming sneller wordt bereikt. De automobilist krijgt een waarschuwing van de naderende files, en wanneer er een alternatieve route is wordt deze aangeboden. Door de alternatieve route te accepteren navigeert het TomTom navigatiesysteem langs de files.

TomTom navigatie systemen op mobiele telefoons
Met de opkomst van de iPhone en diverse andere smartphones zijn steeds meer mensen in het bezit van een mobiele telefoon met GPS ontvanger. Dit maakt het mogelijk om te navigeren met de telefoon. TomTom heeft tegenwoordig een applicatie voor deze telefoons, waarmee het TomTom navigatiesysteem eenvoudig kan worden geïnstalleerd en gebruikt. Dit is aanzienlijk goedkoper dan een compleet navigatie systeem, en dus zeker de moeite waard om te bekijken wanneer je in het bezit bent van een telefoon met GPS ontvanger!

Over de Auteur

Voor meer informatie over functies en aanschaf van TomTom Navigatiesystemen, kunt u terecht op www.tomtom-navigatiesystemen.nl

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[197 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[89 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo