FB pix Hans Kortlevers en the CargoSafe - Artikelpost

Hans Kortlevers en the CargoSafe

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1052 | Aantal woorden: 449 | Datum: | 0 commentaar

Ze kunnen gestolen worden, of het bedrijf maakt een fout waardoor deze kwijt raken. Dit kan grote gevolgen hebben voor uw bedrijf: u kunt veel geld verliezen.

Bij the CargoSafe is de kans veel kleiner dat dit gebeurt, aldus Hans Kortlevers. Het bedrijf houdt rekening met drie factoren: secure, track en trace. Met secure wordt de veiligheid van de goederen bedoeld: de containers waarin de goederen vervoerd worden, kunnen alleen opengemaakt worden door een aangewezen persoon. Deze persoon kan de container alleen openen met een bepaalde code op een bepaalde plek. De kans is dus erg klein dat uw goederen gestolen worden.

De tweede factor, track, heeft met het GPS-systeem te maken van het bedrijf. De goederen worden met behulp van een geavanceerd systeem gevolgd. Dit kan niet onderbroken worden: de batterij kan nooit opraken waardoor de internet verbinding altijd in stand blijft. Kortlevers stelt dat er meerdere GPS-systemen zijn. Deze is echter beter dan de meeste: het systeem heeft grotere precisie, minder radiatie uitstralingen en is goedgekeurd door de FAA, aldus Kortlevers. 

De derde factor die volgens Kortlevers van belang is voor het vervoer van de goederen is trace. Het bedrijf the CargoSafe kan alle goederen volgen en zorgt ervoor dat u uw goederen ook kunt volgen. Als er wel iets onverwachts gebeurt dan kunt u uw goederen altijd terug vinden. Ze kunnen bijvoorbeeld beschadigen of kwijt geraakt zijn. U kunt dan precies zien waar en hoe dit is gebeurd. 

Kortlevers houdt veel van digitale kunst. Hij schrijft hierover ook blogs op zijn website. Als we naar het design gaan kijken van the CargoSafe, dan kunnen er ook bepaalde dingen worden opgemerkt. Het design van de website is modern en er staat geen overbodige informatie op. De tekst op de website is duidelijk en georganiseerd: de informatie is goed gesorteerd in verschillende categorieën. Volgens Kortlevers heeft de website een hippe en moderne uitstraling. Vooral het minimale gebruik van kleuren en plaatjes geven de website tevens een professionele uitstraling. De plaatjes op de homepagina zien er mooi en gedetailleerd uit.

Het bedrijf maakt dus een goede indruk met de tekst en de uitstraling van de website. Als u er voor wilt zorgen dat uw goederen goed bewaakt worden, dan is the CargoSafe een goede optie.Over de Auteur

Al lange tijd is Hans actief binnen de scheepvaart. De laatste onderneming waar hij zich in bezig houdt is The Cargo Safe, een bedrijf dat het transport van waardevolle goederen in goede banen wil leiden.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst. Commentaar gesloten.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[197 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[89 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo