FB pix Hapert Amigo - Artikelpost

Hapert Amigo

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 288 | Aantal woorden: 451 | Datum: | 0 commentaar

aanhangwagenDe Brabantse aanhangerbouwer HAPERT Aanhangwagens staat bekend om haar aanhangwagens van het absolute topsegment. Zo biedt HAPERT een breed aanbod aan verschillende kippers, transportaanhangwagens, open aanhangers, bakwagens en gesloten aanhangwagens. Met deze aanhangers van de allerbeste kwaliteit is HAPERT dan ook marktleider in de Benelux.

 

Het kernassortiment van HAPERT bestaat uit heavy-duty aanhangwagens die vooral gebruikt worden door ondernemers zoals hoveniers, bouwvakkers en stratenmakers. Om ook de particuliere markt te kunnen bedienen biedt HAPERT de Amigo aan. Deze bakwagen is ontworpen om gebruikt te worden door particulieren en mag dankzij het maximale bruto laadvermogen worden getrokken met een “gewoon” rijbewijs B.

De HAPERT Amigo is verkrijgbaar in 2 maten, namelijk in de afmetingen 200 x 130 centimeter en 258 x 130 centimeter. Net als alle aanhangwagens van het merk HAPERT is de Amigo voorzien van een volledig gelast en volbad gegalvaniseerd chassis. Ook is de Amigo van HAPERT uitgerust met een afneembaar stapelrek waardoor de ook volumineuze ladingen kunt vervoeren.

Verder is deze enkelas aanhanger voorzien van houten zijborden en een houten kop- en achterschot van 40 centimeter hoog. De Amigo is rondom voorzien van een combi protect rail en van een bindsysteem wat is voorzien van bindbeugels. Ook is deze aanhangwagen voorzien van gelaste zijdelingse bindhaken.

De robuuste V-dissel heeft een lengte van 105 centimeter en is voorzien van een losbreekkabel. De laadvloer van de HAPERT Amigo is gemaakt van multiplex en heeft een dikte van 12 millimeter. Ook is deze voorzien van een anti-sliplaag. Deze aanhanger is voorzien van een multipoint achterlicht met 13-polige stekker.

Leeg heeft de HAPERT Amigo een gewicht van 162 kilogram (200 x 130 centimeter variant) en 180 kilogram (258 x 130 centimeter variant). Doordat de Amigo een maximaal toelaatbare massa heeft van 750 kilogram blijft er respectievelijk 588 en 570 kilogram over voor het laadgewicht.

HAPERT biedt de Amigo aan met allerlei handige accessoires. Zo kan deze worden geleverd met een grijs vlakzeil of met een steunwiel. Andere beschikbare opties zijn een paar steunpoten en 150 centimeter lange oprijbalken.

Met de HAPERT Amigo wordt een HAPERT aanhangwagen ook toegankelijk gemaakt voor particulieren. Zo kan iedereen een bakwagen kopen van de allerbeste kwaliteit.Over de Auteur

Artikelpost in opdracht van Hapert

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[200 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[98 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo