FB pix Het Aquarium van Valencia - Artikelpost

Het Aquarium van Valencia

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1095 | Aantal woorden: 469 | Datum: | 0 commentaar

Het Aquarium van Valencia is gevestigd in het gebouw L'Oceanogràfic, dat deel uitmaakt van het complex van Stad van Kunsten en Wetenschappen. Het is groter dan enig ander aquarium of marine park vind je in heel Europa. Net als alle andere gebouwen van het complex, werd het ontworpen door de architect Felix Candela. De architect is wereldberoemd geworden en zijn werken worden vaak vergeleken met de adembenemende werken van Antoni Gaudi.

Het hele gebouw van L'Oceanogràfic, die eerder gezien kan worden als een open-air park van de onderwereld van de zee, bestaat uit tien delen. De indrukwekkende aquarium van Valencia is slechts een van hen. Het speciale ontwerp van het aquarium maakt het als een iglo kijken vanaf de buitenkant. Het is niet alleen een kwestie van stijl maar - de oorspronkelijke vorm van het gebouw laat de biologen onderzoeken het gedrag van de soorten walvissen en walrussen. Er zijn meer dan 7 400 verschillende soorten in het aquarium. Het is een unieke kans om de onderwereld van de Middellandse Zee te zien door het verkrijgen van zeer dicht bij de soort en het kijken naar de dolfijnen of enkele van de zeldzame soorten van het aquarium. Het is ook opmerkelijk dat het dolfinarium ook groter is dan alle andere in Europa. Eigenlijk slechts een deel van het aquarium wordt geplaatst boven de grond. Op het gebied van aquarium bevat ook een onderzoekscentrum. Het is proberen uit te zoeken manieren om de bedreigde soorten van de zee te beschermen. Er is een grote nadruk op de voortplanting van deze specimens.

Zodra u bezoek aan de aquarium, moet u ook niet missen de andere delen van de Stad van Kunsten en Wetenschappen, die waarschijnlijk is een van de meest indrukwekkende bezienswaardigheden van de stad. U kunt een enorme botanische tuin, een prachtig planetarium en brug, promenade zie ook met het oog op de kust van de Middellandse Zee, een opera en misschien wel de enige wetenschap museum dat de wetenschap kan vertegenwoordigen op zo'n interessante manier. Hier vindt u ook een prachtig restaurant met een uniek design zoals alles in deze fantastische stad. Dit is een perfecte plek om uw kinderen te nemen en de tijd die u zal doorbrengen in de stad is iets wat je echt zult er geen spijt. Aangezien het museum is gevestigd net over iets meer dan een decennium geleden en nog steeds blijft zich ontwikkelen, het is ook de beste plaats om naar de nieuwste technologieën en ontdekkingen weten want alles is verrassend en modern in deze plaats.

Over de Auteur

over Auteur


villa huren spanje is klaar voor een seizoen vol zon, zee, strand feest voor je. Club Villamar laat uw ideale vakantie droom met een gevarieerde selectie van vakantiehuizen in Vakantiehuis Mallorca en Vakantiehuizen Javea.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[197 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[88 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo