Hollandse Meesters in Haarlem - Artikel Post - Artikel Marketing

Hollandse Meesters in Haarlem

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: Alen05
Gezien: 552 | Aantal woorden: 467 | Datum: Fri, 18 Oct 2013 | 0 commentaar

Het huren van een auto om binnen Europa te genieten van jouw vrije tijd, komt steeds vaker voor. En autoverhuur is vanzelfsprekend ook voldoende aanwezig in Haarlem, toch zeker wel één van de mooiste steden van Nederland en mede daarom een gewilde bestemming voor reizigers uit zowel het binnen- als ook het buitenland. Haarlem is daarbij ook de hoofdstad van de provincie Noord-Holland en is volgens velen een waar historisch juweel.

De provincie Noord Holland ligt ingeklemd tussen het water van de Noordzee en het IJsselmeer met lange zandstranden waar in de zomer toeristen in grote getale uit Nederland en Duitsland naar toe trekken, met een eigen auto of door gebruik te maken van autohuur. De stad kent een rijke geschiedenis wat af te lezen valt uit het eeuwenoude centrum met schilderachtige huizen en fantastische bezienswaardigheden, allemaal op loopafstand van de Grote Markt.

Wie aan Haarlem denkt, die denkt ook aan het Frans Hals museum. Deze schilder heeft geen introductie meer nodig, getuige de vele toeristen die uit alle hoeken van de wereld naar dit museum komen, gewijd aan één van de grootste meesters van de schilderkunst in de Lage Landen. Het museum kent in Europa en in de wereld haar gelijke niet als het gaat om verzamelde werken van deze schilder die tot op hoge leeftijd fantastische meesterwerken heeft geschilderd. Wat deze stad nog aantrekkelijker maakt is de historisch zeer goed bewaard gebleven binnenstad, met prachtige gebouwen en nauwe straatjes waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan. Al eeuwen is de Grote Markt in het centrum de ontmoetingsplaats voor Haarlemmers en hét startpunt voor toeristen om de diverse bezienswaardigheden te bekijken. Te voet weliswaar, want auto's zijn in dit gedeelte van de stad niet toegestaan. Na een dag uitgebreid winkelen, een bezoek aan het prachtige Teyler's Museum en de indrukwekkende grootsheid van de basiliek van St. Bravo, is het dan ook heerlijk uitrusten in één van de gezelligste en leukste uitgaanscentra van het land.

Er zijn meerdere en verschillende aanbieders van autoverhuur in Haarlem. Misschien is het huren van vervoer niet direct nodig voor de stad zelf, maar wel degelijk voor de omgeving, waar de zee lonkt naar de strandliefhebber die op zoek is naar zon en zee, of om alleen maar even uit te waaien tijdens een wandeling langs de uitgestrekte kust met haar onvergetelijke duinlandschap. Absolute trekpleisters zijn natuurlijk de hippe stranden en paviljoens van Bloemendaal aan Zee en de zomervolle stranden van Zandvoort. Geniet van Haarlem, geniet van Noord-Holland!Over de Auteur

Auteur is a travel writer en hij is geassocieerd met Hertz van afgelopen jaren. Hij gewoonlijk over bekende vakantie plaatsen, gemakkelijkste manieren om er wereldwijd. In dit artikel beschrijft hij over site bezienswaardigheden te bezoeken en dingen te doen, eten, winkelen in Haarlem & autoverhuur faciliteiten in Haarlem, als families zijn er naartoe reist.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[308 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[112 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo