Ideeën voor het pimpen van je wagen! - Artikel Post - Artikel Marketing

Ideeën voor het pimpen van je wagen!

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 108 | Aantal woorden: 679 | Datum: | 0 commentaar

Heb je het exterieur van je rijtuig al gepimpt en moet je het interieur nog doen of andersom? In dit artikel bespreken we een paar onderdelen die je kan pimpen zodat je auto er weer goed uit komt te zien!

Autostoelen

Een belangrijk deel van je interieur zijn je stoelen. Deze moeten lekker zitten voor de lange ritten en voor tijdens het scheuren. Ook moeten je passagiers goed kunnen zitten tijdens een rit. Gelukkig zijn hier genoeg soorten stoelen voor. Sportstoelen of kuipstoelen? De keuze is aan jou! Daarnaast moet de kleur ook nog gekozen worden. Ga je voor een gewaagde felle kleur of hou je het bij een bescheiden en donkere kleur?

Spoiler

Een prominent onderdeel van je auto zijn spoilers. Deze kan je op vele plekken van je auto kwijt. Op je kofferbak, achterklep, motorkap of op je dak. Kies goed waar je de spoilers allemaal wilt, want dit maakt je auto toch echt wel af! Ook kan je bijvoorbeeld voor een bumperspoiler of achtervleugel monteren voor een aerodynamische auto. Tot slot heb je sideskirts. Als je een spoiler fanaat bent, komt dit je erg bekend in de oren voor. Hiermee maak je je auto lager en breder, waardoor hij er ineens veel vetter uit ziet.

Wieldoppen

Het pimpen van je banden is leuk en erg ingrijpend om te doen. Alleen zoiets als nieuwe velgen kopen kan al gauw in de kosten lopen. Een goedkopere manier om je wielen te pimpen zijn wieldoppen. Deze kan je eenvoudig zelf op je wielen monteren. Je moet wel even kijken of de wieldoppen op je wielen passen. Als je lichtmetalen velgen hebt, kan dit helaas niet. Gelukkig zijn die al erg mooi van zichzelf. Heb je zwarte stalen velgen? Dan kan je wel wieldoppen op je wielen monteren. Daarnaast moet je nog even naar de maten kijken. Niet elk wiel is namelijk hetzelfde. Hier kan je een trucje voor gebruiken. Op de band staat een code zoals: 202/30R15. Dit betekent dat je wieldoppen 15 inch groot zijn. Wieldoppen zijn te verkrijgen in verschillende maten en het is daarom belangrijk dat je de juiste koopt.Over de Auteur

Lees de leuke blogs van wieldoppen.nl

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[197 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[171 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[121 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo