Investeer in palletboxen - Artikelpost

Investeer in palletboxen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 207 | Aantal woorden: 374 | Datum: | 0 commentaar

Welk transport, logistiek of verhuis bedrijf wil haar producten nou niet veilig en efficiënt vervoeren. Palletboxen zijn hier de perfect oplossing voor, palletboxen zijn pallets met een rand en een deksel erop. Deze bescherming zorgt ervoor dat de inhoud van een palletbox door niets kan worden beschadigd tijdens het transport van locatie a naar locatie b.

Palletboxen worden vandaag de dag al ingezet in vele verschillende sectoren van de elektronica sector tot de agrarische sector. Bovendien zijn palletboxen stapelbaar, dat heeft als voordeel dat een magazijn tot het plafond kan worden volgestapeld en je meer producten krijgt neer gezet op het zelfde aantal vierkante meters. Ook kun je in een vrachtwagen twee palletboxen op elkaar stapelen. Met als gevolg dat je het zelfde betaald voor de vrachtwagen terwijl hij de dubbele lading mee kan nemen. Om de lege palletboxen vervolgens goedkoop retour te kunnen vervoeren kun je ze inklappen.

Palletboxen zijn in vele soorten en maten verkrijgbaar, ook is het mogelijk om door ons palletboxen geheel op maat te laten maken. Wij kunnen palletboxen leveren van hout, plastic en staal, ook kunnen wij palletboxen leveren die inklapbaar zijn en welke de zijkant kunnen openklappen. Het kunnen openklappen van de zijkant van een palletbox heeft als voordeel dat deze gemakkelijker te beladen is voor de magazijn medewerker. Ook hoeft de magazijn medewerker ingeval van een inloop palletbox zijn rug niet meer te buigen met als voordeel dat deze minder gezondheidsklachten zal krijgen.  

Palletboxen zijn stevige producten die heel lang mee gaan, de aankoop van palletboxen is daarom een investering die het logistieke proces vele male efficiënter maakt. Ook is het mogelijk om tweedehands palletboxen te kopen, deze zijn vaak al verkrijgbaar voor de helft van de nieuw prijs.

Kijk op onze website voor meer informatie over al onze producten en de mogelijkheden die wij bieden. www.mppackaging.nl

Over de Auteur

Een schrijver over transport en logistiek

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[329 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[184 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[143 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo