Jaguar rijden blijft een beleving - Artikelpost

Jaguar rijden blijft een beleving

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 188 | Aantal woorden: 445 | Datum: | 0 commentaar

 

Wie denkt aan het automerk Jaguar, denkt al snel aan Engels, luxe en sportief. Het klopt allemaal. Toch is het Britse automerk niet meer hetzelfde als uit de vroegere jaren. Jaguar is gegroeid en gemoderniseerd. De afzetmarkt buiten Engeland is steeds belangrijker geworden. Maar het is nog steeds mooi om een Jaguar te zien rijden. En nog mooier om er zelf in te rijden!

Elk model van Jaguar heeft zijn charme

Eigenlijk heeft Jaguar voor ieder wat wils. De huidige lijn modellen variëren van klein en sportief tot groot en luxe. Zo kennen we de F-type als een geweldige sportwagen, beschikbaar als coupé of cabrio. Ook bij de aandrijving is er ruimte om te kiezen. De 300 pk uit de  2.0 liter turbomotor zorgen ervoor dat de auto goed van zijn plek komt. Heb je daar niet voldoende aan? Dan kies je toch voor 5.0 liter V8 Supercharged? Want dan heb je 575 pk en kun je na 3,7 seconden al 100km/u rijden.

Als we het hebben over groot en luxe, dan praten we natuurlijk over de Jaguar XJ. Sportieve rijeigenschappen gaan prima samen met veel luxe, dat bewijst de XJ. Het is een elegante verschijning maar maakt wel indruk. Het interieur biedt veel comfort en de rijprestaties maken heel duidelijk dat je met een Jaguar te maken hebt.

Mee met de tijd

De tijd dat Jaguars vooral voor rijke snobs of stoffige Britten was, is voorbij. Uit de ultramoderne fabriek rollen fraaie modellen, in verschillende segmenten. En natuurlijk is de Jaguar nog steeds niet voor Jan en alleman. Het zijn auto’s die veel geld kosten. Maar de verschillende types zijn ontworpen voor verschillende doelgroepen. Daar wordt steeds meer naar de toekomst gekeken. Een voorbeeld daarvan is de Jaguar I-PACE. Jaguar maakt het met dit model mogelijk om ook elektrisch te kunnen rijden. De I-PACE is er in verschillende varianten, maar allemaal zijn ze volledig elektrisch. Volgens Jaguar luidt de I-PACE een nieuw tijdperk in, dus we kunnen nog wat verwachten in de toekomst. Een toekomst die ‘niet voorspelt wordt, maar die zelf gecreëerd wordt’, aldus Jaguar.Over de Auteur

Fan van Jaguar en Land Rover. 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[356 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[147 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[140 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo