Jazz en Meer in Nederland - Artikelpost

Jazz en Meer in Nederland

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 949 | Aantal woorden: 485 | Datum: | 0 commentaar

Het land van water, zee en wind en daarnaast ook bekend van de klompen, de tulpen en vergeet niet onze eigen windmolens. Dat land, Nederland, heeft door de eeuwen heen gelukkig diverse indrukwekkende bijdragen geleverd aan bijvoorbeeld wetenschap, cultuur en natuurlijk kunst. In dit kleine land is genoeg te zien, te doen en te beleven. Dus voor een fantastische vakantie is het helemaal niet nodig om ver over de grens te gaan. Echter is het wel handig om te beschikken over eigen vervoer. Het openbaar vervoer is hier in Nederland prima geregeld, maar er zijn nou eenmaal diverse attracties en bezienswaardigheden die beter te bereiken zijn met eigen vervoer of autohuur.

Eén van die fantastische bezienswaardigheden is de Hollandse Waterlinie, een eeuwenoude verdedigingslinie rond de steden Amsterdam en Utrecht, met tientallen kastelen waaronder het imposante Slot Loevestein. De geschiedenis van deze vesting leest als een avonturenroman en het is een belevenis om dit uitstekend bewaard gebleven bolwerk te bezichtigen. Zeker niet één van de minste onder de 45 vestingen langs deze 135km lange verdedigingslinie. Diverse kastelen en musea zijn onderweg te bezoeken, een avontuurlijke route die je vanuit Amsterdam kunt starten.

In Juli ademt de havenstad Rotterdam overal de heerlijke coole tonen van de Jazz. Drie volle muzikale dagen lang staat deze wereldstad in het teken van het wereldberoemde North Sea Jazz festival en overal is het genieten geblazen van concerten en optreden in bars, kroegen en concertzalen. Talloze optredens, verzorgt door diverse grote namen uit de wereld van de Jazz, uit binnen- en buitenland. Wees wel zo verstandig om de auto te laten staan, mocht je van plan zijn om helemaal op te gaan in het muzikale uitgaansleven.

Friesland is en blijft een uniek stukje Nederland. Hier vind je als nergens anders de unieke en tegelijkertijd op en top Nederlandse volksaard van nuchterheid en beheerste strijdlust. Waar Grutte Pier ooit zijn manschappen aanvoerde tegen de overheersers uit Holland kom je nu oog in oog te staan met de prachtige parels van het vlakke land, de Friese meren. Het meest uitgebreide netwerk van meren en rivieren in Europa staat garant voor weken van waterplezier. Zwemmen, windsurfen of zeilen en de gezellige competitie van de Sneekweek, elk jaar in augustus, maken deze provincie tot een geweldige én populaire vakantiebestemming.

Steden, activiteiten en natuurgebieden zijn allemaal uitstekend bereikbaar met eigen vervoer. Reis vanuit de Randstad of neem de trein naar één van de attracties en huur een auto om volop te kunnen genieten van het gemak van autoverhuur in Nederland. Alle bagage in de kofferbak en geniet van het mooiste dat Nederland te bieden heeft!Over de Auteur

Auteur is a travel writer en hij is geassocieerd met Hertz van afgelopen jaren. Hij gewoonlijk over bekende vakantie plaatsen, gemakkelijkste manieren om er naartoe te gaan met autoverhuur Wereldwijd. In dit artikel beschrijft hij over attracties ligt in de buurt van de luchthaven (dwz dat kunst en natuur liefhebbers zou graag bezoek, als families zijn er naartoe reist.

Voor meer informatie kunt u terecht op: www.hertz.nl

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023

Ik beloof je dat ik honderd word
Ik beloof je dat ik honderd word

€ 27,99
Toon product

Hoe overleef ik alles wat ik niemand vertel?
Hoe overleef ik alles wat ik niemand vertel?

€ 22,50
Toon product

De avonturen van Rutger, Thomas en Paco 3 - Het Pretpark
De avonturen van Rutger, Thomas en Paco 3 - Het Pretpark

€ 17,99
Toon product

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[392 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[187 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[75 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo